Best Dressed Product Suite in de hoofdrol

De Best Dressed Product Suite was een van mijn favorieten toen ik de januari – juni Mini Catalogus voor ‘t eerst zag en toch heeft het even geduurd voordat ik met deze prachtige suite aan de slag gegaan ben. Maar daar is verandering in gekomen tijdens mijn Creatief Live van 2 maart jongstleden op het Mrs. Brightside Craft Forum.

Best Dressed CASE kaartje

Als eerste project maakte ik het leuke tasje met de All Dressed Up dies en het Best Dressed 6″ x 6″ Designer Series Paper. Met de stansen maak je in een handomdraai een leuk tasje of rugzak.

Vervolgens case’te ik een Best Dressed notecard uit de Mini Catalogus, blz. 56. Ik maakte er een reguliere kaart van, maar wel met dezelfde elementen. Een mat (9,5 x 13,5 cm) van Best Dressed Designer Series Papier op een Purple Posy Cardstock basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange zijde op 10,5 cm).

De tekst en de lippenstift zijn met Tuxedo Black Memento gestempeld. De lipstick is gekleurd met de stempels uit de Dressed To Impress stempelset en de Purple Posy Stampin’ Write Marker en met Lovely Lipstick inkt. Onder de 2″ Circle zit een lus van Mint Macaron Sheer Linen Ribbon.

Dressed To Impress Mini Kaartje

Op het moment ben ik ietwat verslaafd aan het maken van mini kaartjes met de afmeting 10,5 x 15 cm, rillen aan de lange kant op 7,5 cm. In dit geval maakte ik de Whisper White Cardstock kaart met het parfum flesje uit de Dressed To Impress stempelset, met op de achtergrond de tekststempel van de Very Versailles stempelset. Ik combineerde de kleuren Petal Pink en Smoky Slate Classic Ink. De lieve bloemetjes heb ik ingekleurd met de Petal Pink en Mint Macaron Combo Pack Stampin’ Blends en vervolgens gestanst met de All Dressed Up dies.

Het etiket van het flesje stempelde ik met Smoky Slate inkt op Petal Pink Cardstock en plakte ik verhoogd op het flesje. Een strik van Petal Pink Metallic-Edge Ribbon zit onder het flesje en samen met de Champagne Rhine Stone Jewels geeft het ‘t kaartje een super sjieke uitstraling, al zeg ik het zelf 🙂

Best Dressed Diagonale Kaart

Tijdens de Live maakte ik nog een derde project, een CASE van een kaart gemaakt door Brian King. Hierbij ben ik uitgegaan van een Old Olive Cardstock Basiskaart (14,5 x 21 cm, gerild lange kant op 10,5 cm) met een Petal Pink Cardstock mat van 9 x 13 cm. Vervolgens heb ik een mat (8,5 x 12,5 cm) van Best Dressed Designer Series Papier diagonaal gesneden en om-en-om op de kaart geplakt.

De rand waar het papier elkaar raakt heb ik beplakt met Old Olive Ribbon uit de Botanical Prints Product Medley. Als laatste heb ik het tekstlabel, gestanst met de All Dressed Dies, op de kaart geplakt met Stampin’ Dimensionals. Een leuk koper bijtje uit de Botanical Prints Product Medley geeft de finishing touch.

Meer Creatief Live inspiratie 

Iedere maandagavond ga ik dus ‘Live’ in het Mrs. Brightside Craft Forum. Meestal focus ik op een bepaald thema of maak ik drie verschillende projecten met een specifiek product. Ben je nog geen lid van het Mrs. Brightside Craft Forum, klik dan hier. Wil je de video zien van de bovenstaande projecten? Dan klik je op deze link om naar de video te gaan. Ik hoop dat ik je met mijn Creatief Lives inspiratie kan geven!

Gebruikte materialen

 

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.