In the spotlight: Blending Brushes

Hallo! Welkom bij de Stamping Society bloghop. Deze maand staat tijdens onze bloghop en de tutorial bundel de gave Blending Brushes van Stampin’ Up! centraal! Deze blending brushes zijn echt geweldig en dat kun je zien aan de geweldige bloghop én tutorial projecten!

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Blending Brushes Handmade For You

Ik heb mijn Blending Brushes aan het werk gezet bij het maken van een ombre achtergrondje (8 x 12 cm) met behulp van de Basic Pattern Decorative Masks. De ombre kleurschakering is gecreëerd met de kleuren: Daffodil Delight, Calypso Coral, Real Red en Cherry Cobbler Classic Stampin’ Inkten op Basic White Cardstock.

Het achtergrondje heb ik op een Cherry Cobbler Cardstock mat (8,5 x 12,5 cm) geplakt en deze heeft weer een plaatsje gevonden op de Crumb Cake Cardstock basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm).

Onder het tekstlabel heb ik een ruche van Fine Art Ribbon gemaakt. Hierover heen is het Calypso Coral Cardstock label geplakt met Stampin’ Dimensionals. Het label is net als het Basic White Cardstock label gestanst met de Tasteful Labels Dies.

De tekst, afkomstig uit de Handmade For You stempelset, is gestempeld met Early Espresso Classic Stampin’ Inkt. Het schaartje is gestempeld met Daffodil Delight Classic Stampin’ Inkt en uitgeknipt met mijn Paper Snips. Het geeft het tekstetiket een beetje extra pizzazz. Een aantal Gilded Gems maken het kaartje af.

Hoe kun je de Stamping Society Tutorial bundel ontvangen/aanschaffen?

Er zijn drie manieren:

  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel gratis wanneer je een bestelling van 22 Euro of meer bij mij plaatst via mail of mijn webshop. De bundel wordt vervolgens aan het eind van de maand naar je gemaild!
  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel wanneer je lid bent van mijn team, hierover ontvang je maandelijks informatie. Wil je ook onderdeel uitmaken van Team Brightside en meer weten over het startpakket? Klik dan hier.
  • Je kunt de Stamping Society Video tutorial bundel ook los aanschaffen voor 6,15 Euro, zodra ik je betaling binnen heb wordt de bundel gemaild. Klik gewoon op de link hieronder om per mail je bestelling te plaatsen.

Klik hier om je bundel aan te schaffen!

De tutorial projecten zijn echt zooooo gaaf! Deze bundel moet je echt in je bezit hebben 🙂

Meer inspirerende projecten

Wil je nog meer inspirerende projecten met de Blending Brushes zien? Klik dan snel op de volgende naam van de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!
Klik op de afbeelding om naar de laatste kans artikelen van Stampin’ Up! te gaan. OP = OP, dus sla snel je slag!

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Alleen PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Blending Brushes
[153611]
€ 14,50
Gilded Gems
[152478]
€ 8,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00