*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Favoriet product mini catalogus

Welkom bij onze maandelijkse Creatieve Harten bloghop! Vanaf 2020 hopt het Creatieve Harten Team iedere derde zaterdag van de maand i.p.v. de eerste en 2020 is ook het jaar van de ‘Favorieten’. Elke maand delen we een favoriet product, thema en/of techniek met je en natuurlijk maken we hierbij gebruik van de mooie producten van Stampin’ Up!

Deze maand is ons thema: Favoriet product mini catalogus januari – juni ’20. En oh oh oh, wat is het moeilijk om te kiezen… Ik heb namelijk meer dan een favoriet. Hoe kan het ook anders, hahaha. Uiteindelijk is mijn keus gevallen op de prachtige Botanical Prints Product Medley.

Botanical Prints Product Medley

Deze product medley bevat een compleet assortiment. Van prachtig 6″ x 6″ Designer Series Paper, lint, embellishments, die-cut accents, laser-cut overlays en een mooie bundel met stempel- en die set. En dat allemaal voor € 85! Bij de aanschaf van deze gave medley kun je ook meteen een gratis Sale-A-Bration artikel uitzoeken!!

Botanical Prints Kaarten

Voor mijn projecten heb ik geprobeerd bijna alle producten uit de Botanical Prints Product Medley te gebruiken.

Aan de ene zijde heeft het Botanical Prints Designer Series Papier mooie pentekeningen gecombineerd met drie kleuren. Aan de andere kant vind je een zwart-wit grafisch of getekend design en deze zijde heb ik gebruikt voor onderstaande kaarten.

De kleuraccenten op de kaarten zijn dezelfde als die van het DSP: Pretty Peacock, Terracotta Tile en Crushed Curry. Mooie volle kleuren.

De eerste kaart heeft een combinatie van zwart, wit en Crushed Curry. De bloemenafbeelding is ingekleurd met de Combo Packs Old Olive, Daffodil Delight en Mango Melody Stampin’ Blends. Achter de bloem zie je die-cuts gemaakt met de Botanical Prints Dies. Het koperen bijtje maakt de kaart af.
Deze kaart heeft een Terracotta Tile kleuraccent. De afbeelding is ingekleurd met Combo Packs Old Olive, Cajun Craze en Calypso Coral Stampin’ Blends. Eronder zit een lus van Old Olive Twill Ribbon. De tekst is gestempeld op een die-cut element. Een aantal zwarte sequins van de Peaceful Poppies Sequins maken het af.
Bij deze kaart heb ik de lay-out omgedraaid. Hier is het kleuraccent Pretty Peacock. De afbeelding is ingekleurd met de Stampin’ Blends Combo Packs Pretty Peacock en Old Olive. Een van de die-cut labels uit de Medley heb ik gebruikt voor de tekst. Een aantal Pretty Peacock Noble Peacock Rhinestones maken het kaartje af.

Project details

  • Basiskaart 10,5 x 29 cm, rillijn 14,5 cm lange kant: Whisper White Thick cardstock
  • Designer Series Papier Mat 7,5 x 14,5 cm (kaart 1 + 2) en 7,5 x 10,5 cm (kaart 3):
  • Cardstock strook 1 x 14,5 cm (kaart 1 + 2) en 1 x 10,5 cm (kaart 3): Crushed Curry, Terracotta Tile en Pretty Peacock Cardstock
  • Restjes Whisper White cardstock voor tekst, afbeeldingen en die-cuts

Hop gezellig door!

Je hebt mijn projecten gezien en bent nu waarschijnlijk zeer benieuwd wat de favoriete producten van de andere teamleden zijn…. Ik ook! Hop dus gezellig door, door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Gebruikte Materialen


Paper Trimmer
€ 30,00
Paper Snips
€ 12,00
Mini Glue Dots
€ 6,50