*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Aan de slag met de Cadeauseizoen stempelset!

Welkom bij Mrs. Brightside! Vandaag hop ik met het Creatieve Harten Team met het thema: Favoriete Feestdag. Zoveel feestdagen, zoveel keuzes. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de feestdagen, Kerst en Nieuwjaar. Hiervoor gebruikte ik de Cadeauseizoen stempelset van Stampin’ Up! Een prachtige stempelset met mooie teksten voor diverse feestdagen. Van Sinterklaas en Kerst tot Nieuwjaar en Valentijnsdag.

Cadeauseizoen Duo

Met de prachtige Cadeauseizoen stempelset, Tasteful Textile 3D Embossing Folder en de Home Together Dies maakte ik een duo kaarten. Een reguliere kaart en een vierkante kaart in hetzelfde kleurenpalet: Whisper White, Gray Granite, Soft Sea Foam en Blushing Bride. Een mooie frisse kleurencombinatie.

All-Around Wreaths Nieuwjaarskaart

Op de basiskaart (10,5 x 21 cm) van Whisper White Thick Cardstock zit een mat (10 x 10 cm) van Gray Granite Cardstock. Hierop heb ik een mat (9,5 x 9,5 cm) geplakt die embossed is met de Tasteful Textile 3D Embossing Folder.

Daarop heb ik twee Soft Sea Foam Cardstock kransen geplakt, die ik gestanst heb met de All-Around Wreaths Dies. Een huisje gestanst met de Home Together Dies (Whisper White en Blushing Bride Cardstock), de mooie tekst uit de Cadeauseizoen Stempelset, wit heat embossed op Gray Granite Cardstock, en enkele kleurloze Elegant Faceted Gems maken het af.

Cadeauseizoen kerstkaart

Voor de Cadeauseizoen kerstkaart heb ik ook een Whisper White Thick Cardstock basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) gebruikt. Hierop zit een Gray Granite Cardstock mat (10 x 14 cm) en een met de Tasteful Textile 3D Embossing Folder embosste mat (9,5 x 13,5 cm) van Whisper White Cardstock.

Met de Home Together Dies heb ik een extra laag gestanst, waarop ik de tekst heb gestempeld met Gray Granite Classic Ink. Op de glooiende rand heb ik een aantal die cuts geplakt, allen gestanst met de Home Together Dies. De dennen heb ik ingekleurd met de Soft Sea Foam Combo Pack Stampin’ Blends. De overige die cuts zijn wit gelaten m.u.v. het Blushing Bride Cardstock accent bij het huisje. Ook hier heb ik een aantal kleurloze Elegant Faceted Gems toegevoegd.

Nog meer Favo Feestdag projecten!

Ik zit nu ook al te denken aan varianten voor Sinterklaas en Valentijnsdag met dezelfde kleuren en materialen… Heerlijk als het maken van kaarten nog meer inspiratie oplevert.

Ben je net als ik ook benieuwd naar de favoriete feestdagen en de projecten van de andere bloghop deelnemers? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Klik op de afbeelding en kijk nu wat er in de Joy To The World Paper Pumpkin zit en schaf ‘m aan 🙂

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00