*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.


Clean & Simple met Bitty Blooms Punch Pack

Vandaag een Clean & Simple kaartje met de nieuwe Bitty Blooms Punch Pack in de hoofdrol.

De Bitty Blooms Punch Pack bestaat uit 4 kleine ponsjes waarvan drie een bloem uitstansen en een het bloemenhartje en blaadje. Deze punch pack maakt onderdeel uit van de kleurrijke Happiness Blooms product suite (blz. 25 lentecatalogus).

Deze Punch Pack kost los 28 Euro, en in een bundel met 10% korting met de Bloom By Bloom stempelset voor 44 Euro

Ik moet eerlijk zijn. Eigenlijk moest ik wel even wennen aan deze product suite. Hetgeen wat mij aantrok was het Marimekko achtige dessin, maar toch vond ik de kleuren en sommige dessins wel heel erg fel en aanwezig. Maar ja, het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus… Ben uiteindelijk toch gezwicht (haha) en er nu heel blij mee. Je ziet snel meer projecten met deze vrolijke suite op dit blog verschijnen 🙂

Oud & Nieuw

De schattige bloemetjes die je met de Bitty Blooms punches ponst hebben natuurlijk een ‘canvas’ nodig. Hierbij heb ik wat ‘ouds’ met wat ‘nieuws’ gecombineerd.

Het oude aan deze kaart is natuurlijk, mijn favoriet: De Swirly Frames stempelset. Het nieuwe is de Nederlandse stempelset Door Dik En Dun, die je gratis mag uitzoeken bij een bestelling van 60 Euro of meer. Zie hier nog een voorbeeld met deze coole stempelset.

Bitty Blooms Punch Pack, Swirly Frames & Door Dik En Dun

Eerst heb ik de cirkel gestempeld met Memento Tuxedo Black. Daarna heb ik een cirkel uit het midden gestanst met de Layering Circles Framelits en in die uitsparing heb ik (aan de binnenzijde van de kaart) de tekst gestempeld. Daarna heb ik de geponste bloemetjes en blaadjes in een cluster langs de rand geplaatst.

Sale-A-Bration Tip Bundel

Ter info: Je mag bijvoorbeeld de Door Dik En Dun stempelset al gratis uitzoeken bij de aanschaf van:


  • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock 21 x 14,5 cm, gerild op 10,5 cm
  • Restjes Pineapple Punch, Blueberry Bushel, Lovely Lipstick, Call Me Clover en Lemon Lime Twist cardstock voor geponste onderdelen
  • Inkt: Memento Tuxedo Black
  • Stempelsets: Door Dik En Dun en Swirly Frames
  • Diverse: Rhinestone Basic Jewels en Layering Circles Framelits

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Scrapbooking Global Bloghop

Aanstaande donderdag ben ik er weer met het Scrapbooking Global Creative Design Team voor onze maandelijkse bloghop. Wil je in de toekomst ook een keer mee hoppen als Guest Designer? Lees dan snel even dit bericht 🙂

Lieve groeten en tot snel,


Kom gezellig bij Team Brightside en krijg deze exclusieve tas! Er is een fantastische Sale-A-Bration aanbieding op dit moment! Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.
Gratis producten verdienen met je bestelling? Maak dan gebruik van de SAB actie. Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.
Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Big Shot
[143263]
€ 120,00
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00