*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Classic Garage Designer Series Paper

Het Classic Garage Designer Series Paper is een mix van grungy achtergronden en een garage thema. Helemaal te gek voor mannenkaarten. In deze CAS(e) kaart van de week speelt dit papier de hoofdrol.


48 Vellen 6 x 6″ (15,2 x 15,2 cm) Designer Series Papier met 12 designs x 4 vellen. Tandwielen, olieblikken, sleutels, bouten, moeren, bandensporen, etc. De favoriete dingen van een autoliefhebber.

Clean & Simple

Een stoer papier dus! Dit papier heb ik ook gebruikt voor een bloghop in februari (klik hier) en toen liet ik zien dat niet alle projecten met dit papier stoer en mannelijk hoeven te zijn. Het project van vandaag is wel echt een stoere mannenkaart, maar toch Clean & Simple waarbij het papier al het ‘zware werk’ doet 🙂

Classic Garage DSP, Stitched Shapes, Best Route Enamel Shapes, Geared Up Garage stempelset, Basic Gray en Tranquil Tide cardstock.
  • Basiskaart – Basic Gray cardstock: 21 x 14,5 cm, rillen 10,5 cm lange kant
  • Mat 1 – Tranquil Tide cardstock: 10 x 14 cm
  • Mat 2 – Classic Garage DSP: 9,5 x 13,5 cm
  • Restjes Whisper White cardstock voor tekst en Stitched Shape Cirkel
  • Motor geknipt uit het Classic Garage Designer Series Papier
  • Stempelset – Geared Up Garage
  • Inkt – Tranquil Tide
  • Overig – Stitched Shape Framelits en Best Route Enamel Shapes

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Stamping Sunday Bloghop

Aanstaande zondag hop ik weer met het Stamping Sunday Bloghop team, vanaf 10 uur gaan we van start. Het Stamping Sunday Design Team heeft ook weer een hele gave tutorial samengesteld met GE-weldige Shimmer Paint projecten!

Je ontvangt dit tutorial gratis wanneer je een bestelling van 30 euro of meer bij mij plaatst of lid bent van het Team Brightside team. Je kunt de tutorial ook aanschaffen voor 8 euro, klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie of om de bundel te bestellen 🙂

Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!

Mocht je vragen hebben over deze tutorial, dan hoor ik het graag.

Groetjes en een fijne dag nog!

Gratis producten verdienen met je bestelling? Maak dan gebruik van de SAB actie. Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.

Kom gezellig bij Team Brightside en krijg deze exclusieve tas! Er is een fantastische Sale-A-Bration aanbieding op dit moment! Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.
Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Ook deze maand heeft de Stamping Society weer een inspirerende video tutorial bundel samengesteld. In augustus staat de prachtige Noble Peacock suite centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00
Big Shot
[143263]
€ 120,00