*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Christmas Time Is Here

Wow, wat een verrassing van Stampin’ Up! Vanaf 1 november ’19 kun je namelijk producten bestellen uit de exclusieve Christmas Time Is Here product suite!! Deze prachtige en elegante product suite is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Ik ben echt verliefd op deze product suite die uit 6 verschillende producten bestaat. Je kunt deze producten los aanschaffen of in een keer de hele bups voor € 137,00. Hieronder laat ik de producten een voor een zien 🙂

Product suite onderdelen

Christmas Time Is Here Specialty DSP
De roos waar de Christmas Time Is Here product suite naar vernoemd is komt terug in het prachtige specialty designer series papier. Het kleurenpalet van dit papier met goud metallic accenten is Cherry Cobbler, Poppy Parade, Mossy Meadow en Early Espresso. Het Specialty DSP kost: € 18,00
De Christmas Rose stempelset komt in twee delen. Een Cling Stamp set en een Polymer Stamp set. De grote roosafbeelding kan ingekleurd worden met alle kleurmedia van Stampin’ Up! maar ook met de stempels! De stempelset kost: € 46,00.
De Rose dies bevatten een grote stans om de roosafbeelding uit te stansen, maar ook diverse labels en elegante design elementen. Echt prachtig. De Roses dies kosten: € 36,00
Je kunt de stempelset en dies ook als bundel aanschaffen voor € 73,75, je maakt dan gebruik van de 10% buidelkorting!
Dit prachtige Gold Shimmer 1/4″ Ribbon strikt als een malle en creëert prachtige accenten op je projecten. Deze rol lint kost: € 8,50
De Gold Glitter Enamel Dots komen in drie verschillende maten. Feestelijke bling voor ieder project. De dots kosten: € 9,75
Voor de echte Stampin’ Up! fan bevat de Christmas Time Is Here suite een prachtige armband: Charming Rose Bracelet (€ 27,00) met twee bedeltjes. Een roodafbeelding en het Stampin’ Up! logo

Voorbeeld projecten

De designers van Stampin’ Up! hebben prachtige voorbeelden gemaakt met deze product suite.

Reserveer nu!

Reserveer jouw producten van de Christmas Time Is Here product suite (Verkrijgbaar van 1 t/m 30 november of zolang de voorraad strekt) nu bij Mrs. Brightside! Stuur mij een mail (danielle@mrsbrightside.nl) Ik plaats je bestelling dan meteen op 1 november zodat je snel aan de slag kunt met deze prachtige spullen.

Klik op deze link om naar de online PDF met artikelnummers te gaan!

Wil je niet wachten tot 1 november om deze prachtige producten te bestellen? Schaf dan nu het Stampin’ Up! starterspakket aan en word lid van Team Brightside. Klik hier voor meer informatie over het starterspakket en de voordelen, waaronder 20% korting op je bestellingen!

Wil je meer informatie of heb je vragen over de Christmas Time Is Here product suite, dan mag je mij altijd mailen of een PB sturen via Facebook.

Lieve groeten,

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Ook deze maand heeft de Stamping Society weer een inspirerende video tutorial bundel samengesteld. In augustus staat de prachtige Noble Peacock suite centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen.
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!