*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Christmas Time Is Here nu nog verkrijgbaar!!

Wow, de tijd vliegt… De Christmas Time Is Here product suite is al bijna niet meer verkrijgbaar… Want morgen, 30 november ’19, is de laatste dag dat je producten uit deze prachtige exclusieve product suite kan bestellen!!

De afgelopen maand heb ik veel projecten met deze mooie suite gemaakt, deze heb ik hieronder nogmaals op een rijtje gezet.

Is het materiaal niet prachtig? De volle rijke kleuren, prachtige afbeeldingen, het Gold Shimmer Ribbon en de Gold Glitter Dots? Ben er helemaal gek op, dus om het af te leren nog een paar kleine verpakkingen waarin het deze product suite vol tot z’n recht komt.

Kleine verpakkingen

Met het prachtige designer series papier maak je in een hand-om-draai dit leuke driehoekdoosje. Er passen makkelijk 2 bonbons in, dus altijd leuk om te geven 🙂

Ook een Kraft Pillow Box is makkelijk aan te kleden met het prachtige designer series papier en het Gold Shimmer Ribbon. Door de roos twee maal uit te knippen en met Stampin’ Dimensionals bovenop de eerste roos te plakken krijg je nog meer diepgang in de afbeelding. Prachtig toch?

Bestel nu!

Wanneer je net als ik verliefd bent op deze suite bestel dan nu! Want vandaag en morgen zijn de laatste dagen dat de producten van de Christmas Time Is Here product suite verkrijgbaar zijn. Ik verzorg graag je bestelling. Stuur mij een mail (danielle@mrsbrightside.nl). Ik plaats je bestelling dan meteen zodat je snel aan de slag kunt met deze prachtige spullen.

Klik op deze link om naar de online PDF met artikelnummers te gaan!

Wil je meer informatie of heb je vragen over de Christmas Time Is Here product suite, dan mag je mij altijd mailen of een PB sturen via Facebook.

Lieve groeten,

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00