Klik op de afbeelding om meteen naar de Sale-A-Bration Coordination artikelen te gaan!

Sale-A-Bration Coordination producten zijn hier!

Ik barst van enthousiasme om jullie te vertellen over een speciale Sale-a-Bration actie die nog niet eerder beschikbaar is geweest! Je hebt nu namelijk de kans om speciaal ontworpen producten die coördineren met Sale-a-Bration producten aan te schaffen.

Deze producten zijn maar een beperkte tijd beschikbaar en zolang de voorraad strekt. Denk hierbij aan een prachtige stansset die coördineert met de prachtige Lasting Lily-stempelset. Echt deze zogenaamde Sale-A-Bration coördinatie artikelen, maken je favoriete Sale-a-Bration-artikelen nog beter.

Nooit meer die schattige cupcake afbeeldingen uit de Hello Cupcake Sale-a-Bration-stempelset uitknippen, je gebruikt gewoon de bijpassende stansset in de toekomst!

Waarschijnlijk ben jij net zo enthousiast als ik over deze nieuwe, coördinerende producten – bekijk ze allemaal hieronder! Ter info: De Hop Along framelits, passend bij de So Hoppy Sale-A-Bration stempelset, was zo populair dat deze nu al is uitverkocht. Dus wees er snel bij voor de andere coördinerende producten!

Ook heeft Stampin ‘Up! net nog meer Sale-A-Bration artikelen bekend gemaakt en zoals gewoonlijk kun je deze verdienen zolang de voorraad strekt. Ook deze kun je hieronder bekijken.

Meer teksten nodig bij je favoriete Sale-A-Bration stempelsets?

De nieuwe More Than Words stempelset (#150069) hierboven heeft een hele veelzijdige collectie van teksten die passen bij de verschillende thema’s en stijlen van de overig Sale-a-Bration stempelsets.

Hieronder zie je wat ik hiermee bedoel. Deze Stampin’ Up! projecten zijn gemaakt met een gratis Sale-A-Bration product en een Sale-A-Bration Coordination product.

3rd Release Sale-A-Bration artikelen

Omdat de Sale-A-Bration dit jaar een ongekend succes is en er daardoor al een aantal Sale-A-Bration items zijn uitverkocht, heeft Stampin’ Up! nog een derde uitgave van Sale-A-Bration artikelen beschikbaar gesteld. Hieronder zie je deze items.

Klik op de afbeelding om naar de online pdf-flyer te gaan.

Wil je ook de items van de eerste en de tweede Sale-A-Bration uitgaven nogmaals zien? Klik dan hier (2nd Release) en hier (3rd release).

Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Lieve groeten,

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Gratis producten verdienen met je bestelling? Maak dan gebruik van de SAB actie. Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.

Kom gezellig bij Team Brightside en krijg deze exclusieve tas! Er is een fantastische Sale-A-Bration aanbieding op dit moment! Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!
Ook deze maand heeft de Stamping Society weer een inspirerende video tutorial bundel samengesteld. In augustus staat de prachtige Noble Peacock suite centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen.