Klaar voor inspiratie met Memories & More?

Hoi en welkom bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten! Vandaag is ons thema: Memories & More. De projecten draaien dus om de Memories & More card packs van Stampin’ Up! of alleen om Memories (herinneringen) en/of om More (bijv. kaarten met het thema)! Als je nog niet bekend bent met Memories & More, dan kun je het onderstaande filmpje bekijken.

Voor mijn project heb ik gebruik gemaakt van de Big Plans Memories & More card pack, een aantal stickers en washi tape van de Big Plans Planner Kit (kijk hier om deze gave planner te zien én hij komt ook zeker terug op dit blog :))

pocket mini album

Al een tijdje heb ik een idee voor een mini album en de bloghop van vandaag was de uitgelezen gelegenheid om het dan ook eindelijk eens te maken. Het is een mini album met drie pockets, dus veel ruimte om foto’s te plakken en te schrijven. Omdat Memories & More in de spotlight staat vandaag heb ik het hele album aangekleed met Memories & More kaartjes en stickers, je kunt de basis van dit album natuurlijk ook versieren met designer series papier.

En weet je… Ik heb voor het eindresultaat van dit project geen stempel en inkt aangeraakt… Alles komt dus uit de Big Plans Card Pack aangevuld met stickers van de Big Plans Planner Kit. Op dit moment is het album nog leeg, foto’s en journaling volgen later.

De voorkant van het mini album.

Wanneer je het album openslaat zie je een schuifvak met een grote kaart. Op de achterzijde van de kaart kan een foto worden geplaatst, evenals op de kaart die op de eerste pocket is geplaatst.

Op de achterzijde van de eerste pocket is nog een inschuifvak gemaakt. Hierin zitten twee kleine kaartjes voor foto’s en/of journaling. De inkeping van de pocket is gemaakt met de Darling Label Punch. Op de tweede pocket is weer een grote kaart geplakt waar een foto op past.

Op de achterzijde van de tweede pocket is een kleine kaart geplakt voor een klein fotootje. De tekst ‘Carpe Diem’ is uit een kaartje geponst met de Starburst punch. Op de derde pocket is weer een inschuifvak gemaakt, ook hierin zitten twee kleine kaartjes voor foto’s en/of journaling. De stickertjes komen uit de Big Plans Planner Kit.

Op de achterzijde van de derde pocket is een kaart geplakt voor een foto. Ook is er op de kaft weer een inschuifvak met een kaart voor een foto.

Op deze foto zie je ook de pockets die zijn gecreëerd. In iedere pocket is plek voor tenminste een grote Memories & More kaart.

Papier Pretpakket

Dit Memories & More pocket mini album maakt onderdeel uit van het Augustus Papier Pretpakket van Mrs. Brightside! Het Papier Pretpakket is een geweldige manier om kennis te maken met Stampin’ Up en creatief aan de slag te gaan!
Elke maand wordt het Papier Pretpakket (=PPP) gevuld met diverse mooie producten van Stampin’ Up! en met deze producten kun je maar liefst 3 projecten maken aan de hand van de meegeleverde projectbeschrijvingen.

De projecten zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: Kaarten, technieken en thema. Dit betekent dat je niet alleen een veelzijdige kit ontvangt, maar ook een veelzijdig projectaanbod.

Het complete Augustus Papier Pretpakket wordt rond de 15e juli gelanceerd en kan dan ook vanaf die datum besteld worden. Klik hier alvast voor wat meer informatie 🙂

hop door voor meer inspiratie

Er is nog veel meer inspiratie te vinden op de blogs van mijn Creatieve Harten vriendinnen, dus ik zou zeggen: “Hop gezellig door!”. Klik op de ‘Volgende’-knop om naar het blog van de lieftallige Caroline te hoppen, ik weet zeker dat zij weer wat moois heeft gemaakt.

Lieve groeten en nog een fijn weekend gewenst!

 

 

 

Linklijst met alle deelnemers:

  1. Caroline Van Der Straaten
  2. Diana Van Otterlo
  3. Lotte Noordzij
  4. Sandra Korten
  5. Angélique Nederpel
  6. Monique De Kok
  7. Danielle Bennenk

P.S. Wil je deel uitmaken van mijn Team Brightside? Klik dan hier voor meer informatie Wil je een bestelling plaatsen dan kan dit via een email (zie knop Stampin’ Up! bestelling plaatsen in de zijbalk) of via de knop van mijn Stampin’ Up! webshop (credit card only).

Gebruikte materialen

Starburst Punch

€ 22,00