*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Thema: Watercolor

Whoop – Whoop! Deze maand is het thema van de Creatieve Harten bloghop: Watercolor. Een van mijn all-time favoriete technieken, want je kunt er zo ontzettend veel mee… Van het inkleuren van afbeeldingen met de aqua painter tot het creëren van achtergronden, ik vind alles even leuk.

Wat nog meer heeeeeeeel erg leuk is, is dat het bijna 4 juni is en dat dan onze nieuwe Stampin’ Up! jaarcatalogus van start gaat! Dus laat ik jullie meteen een sneak peek met een van de nieuwe producten zien.

Pluk De Dag

Voor dit Watercolor project ben ik aan de slag gegaan met de Brights kleurencollectie van Stampin’ Up! en de spiksplinternieuwe Nederlandse stempelset ‘Pluk De Dag’.

Die mooie margrietjes en bladafbeeldingen komen namelijk uit die set. De teksten van deze stempelset zijn ook prachtig, maar heb ik niet gebruikt voor het project van vandaag. Maar niet getreurd… Die komen binnenkort echt wel langs op mijn blog 🙂

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Pluk De Dag en Lined Alphabet stempelsets

Het maken van een wimpel stond al heel lang op mijn inspiratielijstje en nu is het er toch echt van gekomen. Ten eerste, heb ik de Shimmery White Cardstock wimpel op maat gesneden. Vervolgens heb ik de bladeren embossed met White Stampin’ Emboss Powder en daarna met Granny Apple Green en een Aqua Painter de watercolor achtergrond gemaakt. Voor de achtergrond heb ik een Ink Refill gebruikt, waardoor je een prachtige diepe kleur krijgt.

Terwijl de wimpel lag te drogen heb ik 9 margrietjes embossed met White Stampin’ Emboss Powder en daarna heb ik deze met mijn Aqua Painter in de overgebleven kleuren van de Brights Kleurencollectie gekleurd. Ook deze bloemen heb ik laten drogen en daarna uitgeknipt.

De uitgeknipte watercolor bloemen heb ik in een krans rondom het woord ‘Hoi’ geplakt met Stampin’ Dimensionals. Het stikrandje heb ik getekend met de Basic Black Stampin’ Write Marker en het krachtige Tear & Tape zorgt ervoor dat de wimpel stevig aan mijn rietje (Hema) zit. Met het Whisper White Baker’s Twine kan ik de wimpel ophangen.

Pluk De Dag en Lined Alphabet stempelsets. Volgorde van kleuren (start bovenaan met de klok mee): Poppy Parade, Gorgeous Grape, Pacific Point, Bermuda Bay, Coastal Cabana, Daffodil Delight, Mango Melody, Flirty Flamingo en Melon Mambo.

Ik vind het een zeer kleurrijk geheel geworden en die wimpel komt op mijn hobby kamer te hangen. Verder sluit ik niet uit dat het bij maar een wimpel blijft… Nu heb ik de smaak te pakken, haha.

Hop gezellig door

Ook mijn teamgenoten zijn aan de slag gegaan met het Watercolor thema en door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken kom je bij het volgende blog.

Bedankt voor je bezoek en geniet van je dag!

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!
Ook deze maand heeft de Stamping Society weer een inspirerende video tutorial bundel samengesteld. In augustus staat de prachtige Noble Peacock suite centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,00
Aqua Painters
[103954]
€ 21,00