*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Techniek Centraal!

Hallo! Tijdens de Creating Kindness July bloghop staat techniek centraal en dan niet die van de auto, vliegtuig en/of electro, maar die van stempel, inkt, stans, etc. Alle teamleden laten dus hun favoriete, of één van hun favoriete technieken zien!

Vandaag wordt het Design Team vergezeld door Christine Versluis uit Nederland. Zij maakt altijd de prachtigste creaties, dus dat zal deze keer niet anders zijn.

Mijn favoriete techniek

Tja, daar vraag je me wat… Wat is mijn favoriete techniek, dan zijn er namelijk zo veel. Maar voor deze bloghop is mijn keuze gevallen op het maken van een ‘Watercolor Achtergrond’.

Door soft- & hardware problemen heb ik deze maand geen video, maar ik wil jullie wel graag de stappen laten zien die ik heb genomen om mijn watercolor achtergrond te maken.

Royal Peacock Bundel

Nadat de watercolor achtergrond gedroogd is heb ik er wat waterdruppels op gespat, hierdoor kreeg je wat lichtere accenten. Verder heb ik de prachtige Beads & Baubles embossing folder gebruikt om de achtergrond dimensie te geven. De volle kleuren en het prachtige patroon, maken dat de kaart wat mij betreft niet veel meer nodig heeft.

Watercolor achtergrond embossed met de Beads & Baubles embossing folder. Detailed Peacock dies pauwenveer en Royal Peacock stempelset voor tekst.

Dat niet veel meer… Komt naar voren in de ‘bling-bling’ van de Gold Glimmer Pauwenveer (Detailed Peacock dies), Gold Metallic Pearls en de wit embosste tekst op een reepje Basic Black cardstock.

Nieuwsgierig?

Ben je net als ik nieuwsgierig naar de technieken die de anderen gekozen hebben voor hun project? Klik dan snel op de onderstaande knop.

Voordat je gaat, zou ik het natuurlijk erg leuk vinden om te horen wat je van mijn project vindt 🙂

Lieve groeten,

Complete deelnemerslijst

  1. Christine Versluis – Guest Designer – Netherlands
  2. Charlet Mallett – USA
  3. Danielle Bennenk – Netherlands
  4. Lou Kitzelman – Australia
  5. Jenny Hall – USA
  6. Paula Dobson – New Zealand
  7. Jay Soriano – UK
Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Ook deze maand heeft de Stamping Society weer een inspirerende video tutorial bundel samengesteld. In augustus staat de prachtige Noble Peacock suite centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen.
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Metallic Pearls
[146282]
€ 8,50
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50