*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Day 28 – 30 Day Card Making Challenge

Wat?? Nog maar twee dagen te gaan en dan heb ik het gered. Alle 30 challenges van de 30 Card Making Challenge van Martin Stone van Martin’s Mayhem. Op day 28 is het thema “Hey Girl, Hey”.

Ik heb het maar heel letterlijk genomen en een meisjesachtige kaart gemaakt. Hiervoor gebruikte ik de Heart punches, de Absolutely Argyle 3D Embossing Folder, de Dressed To Impress stempelset én een van mijn all time favorieten, de Beautiful Friendship stempelset. Allemaal prachtige producten die overgaan naar de ’20 – ’21 jaarcatalogus van Stampin’ Up!

Ook heb ik heerlijke lieflijke kleuren gebruikt uit de Subtles kleurfamilie: Blushing Bride, Mint Macaron, Pool Party en Highland Heather.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Day 28 – Girly Kaart

De Whisper White Cardstock basiskaart (10,5 x 29 cm, rillen lange kant op 14,5 cm) heeft een Whisper White Cardstock mat (9 x 13 cm) die ik embossed heb met de Absolutely Argyle 3D Embossing Folder.

De tekst van de Dressed To Impress stempelset heb ik heat embossed met Versamark en White Stampin’ Emboss Powder op een stukje Blushing Bride Cardstock. Met Silver Metallic Edge Ribbon heb ik een aantal ruffles gemaakt, hierop heb ik de hartjes geplakt. Deze heb ik geponst met de Heart Punches.

Met de pastel blaadjes en bloemen van de Beautiful Friendship stempelset heb ik nog wat romantische details toegevoegd. Een aantal Clear Epoxy Droplets voegen nog wat extra bling toe.

Bedankt voor je bezoek en hopelijk tot morgen! Enneh, ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat 🙂

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Heart Punch Pack
[151292]
€ 41,50
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00