*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Day 29 – 30 Day Card Making Challenge

Wow, alweer de een na laatste dag van de geweldige 30 Card Making Challenge van Martin Stone van Martin’s Mayhem en Wallpaper Warriors is het thema van Day 29.

Bij dit thema draait het om grootse patronen en die vond ik in de Botanical Prints Product Medley uit de Mini Catalogus van Stampin’ Up!

Deze prachtige Medley heb ik veel gebruikt tijdens deze 30 dagen challenge. Van de stempels tot het papier en/of een combinatie hiervan. Kijk maar hier, hier, hier en hier. Het is dus veilig om te zeggen dat ik ‘m geweldig vind!

Helaas, gaat deze Medley ons verlaten, maar dat betekent wel dat hij nu extra goedkoop, € 34 i.p.v. € 85, te bestellen is!

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Day 29 – Botanical Prints Kaart

De Basic Gray Cardstock basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) heeft een Basic Gray Cardstock mat (10 x 14 cm) met daarop een stuk Botanical Prints Designer Series Papier (9,5 x 13,5 cm). De mat is vervolgens met Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt.

Op een van de label die cuts uit de Botanical Prints Product Medley heb ik de tekst uit Knuffels Op Papier gestempeld met Basic Gray Classic Stampin’ Inkt. Onder het label, dat met Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt is, zit een strookje Melon Mambo Cardstock (1,5 x 9 cm) waar ik een banner van gemaakt heb met de Banner Triple Punch.

Last but not least, heb ik ook nog wat Melon Mambo Glitter Enamel Dots toegevoegd voor wat extra kleur.

Het eindresultaat een mooi, clean en zeer snel te maken kaartje. Bedankt voor je bezoek en hopelijk tot morgen!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00