Kom er gezellig bij…

  • Is creatief bezig zijn met papier, stempels en inkt een van je favoriete bezigheden?
  • Heb je een lange verlanglijst met Stampin’ Up! producten?
  • Wil je als eerste een kijkje nemen in de nieuwe Stampin’ Up! catalogi? En als eerste kunnen bestellen?
  • Vind je het fijn om met mensen om te gaan en nieuwe contacten op te doen?
  • Lijkt het jou ook leuk om samen met gelijkgestemden plezier te hebben en creativiteit te delen?
  • Zou je tof vinden om hier eventueel ook geld mee te verdienen? Op tijden die voor jou goed uitkomen?

Dan is het Stampin’ Up! starterspakket misschien iets voor jou!

EXTRA – EXTRA deal

In de maanden juli en augustus is het starterspakket een nog betere deal dan normaal. Je kunt wel zeggen dat het een SU-per deal is, want:

In plaats van 175 euro aan gratis producten mag je voor maar liefst 32 euro extra aan producten uitzoeken. Dat betekent dat voor het starterspakket á 129 euro je voor 207 euro (!!!!!!) leuke spullen mag uitzoeken! Hoe gaaf is dat?

Maar deze deal heet niet voor niets Extra – Extra, want je krijgt ook nog eens een shoptegoed ter waarde van 12 euro die je in de maand nadat je ingestapt bent kunt gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld al wat mee bestellen uit de nieuwe wintercatalogus waarvan de pre-order voor Stampin’ Up! demonstratrices op 1 augustus start 🙂

Team Brightside

Wanneer je het Extra-Extra Starterspakket bij mij aanschaft wordt je ook meteen lid van mijn Team Brightside. Je kunt inspiratie- en teambijeenkomsten bijwonen, nieuwe vriendschappen starten en voordelen verdienen met het Team Brightside Waarderingsprogramma.

Klik hier om meer te lezen over de activiteiten van Team Brightside, de overige voordelen van de aanschaf van het starterspakket en wat je ervoor moet doen om Stampin’ Up! demonstratrice te blijven (als je dat wilt natuurlijk).

CONTACT

Ben je na het lezen van deze informatie geïnteresseerd en/of heb je vragen? Neem dan contact met mij op via de mail: danielle@mrsbrightside.nl. We kunnen dan een (telefonische) afspraak maken, zodat ik je alles uit kan leggen.

Heb je al geen twijfels meer en wil je nu meteen instappen als Stampin’ Up! demonstratrice en lid worden van mijn team? Klik dan hier!

Ik zal je van harte welkom heten in team Brightside 

Hartelijke groeten,

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Whoohoo! De bonusdagen zijn er weer. Verdien shoptegoed bij je aankopen in juli en verzilver ze in augustus. Klik op de afbeelding voor alle informatie.
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!
Ook deze maand heeft de Stamping Society weer een inspirerende video tutorial bundel samengesteld. In augustus staat de prachtige Noble Peacock suite centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen.