*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

In Color kleurencombinatie

Zoals je weet hebben we sinds begin juni weer een nieuwe set In Colors en ik vind het altijd weer een leuke uitdaging om nieuwe kleurencombinaties met deze prachtige kleuren te vinden. Gelukkig hielp Stampin’ Up! mij een handje door de volgende kleurencombinatie voor te stellen: Rococo Rose, Merry Merlot en Mint Macaron. Die heb ik maar meteen gebruikt voor het kaartje van vandaag.

Delightful Day

In de catalogus vind je de leuke Delightful Day bundel. Deze bundel bestaat uit een Polymeer stempelset met diverse leuke teksten en een geweldige bijpassende Delightful Tag Topper Punch.

Deze bundel is natuurlijk helemaal geweldig om tags en labels mee te maken, maar kan ook zeer goed gebruikt worden voor kaartjes.

Het vlinderkaartje heb ik geCASE’d van de Stampin’ Up! jaarcatalogus, blz. 34. De bloemen heb ik meermaals op een Delightful Tag gestempeld met Merry Merlot. Daarna heb ik deze op een Whisper White basiskaart geplakt.

De vlinder heb ik bestempeld met de stippen uit de Delightful Day stempelset met Rococo Rose inkt op Rococo Rose cardstock. Daarna heb ik de vlinder gestanst met de Springtime Impressions dies.

De tekst heb ik met White embossed op het Mint Macaron cardstock, het Metallic Silver Thread en een aantal Rococo Rose Woven Threads Sequins maken het af.

  • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock – 14,5 x 21 cm, rillen lange zijde 10,5 cm
  • Tag: Whisper White cardstock – 5 x 10 cm, geponst met Delightful Tag Topper Punch
  • Restjes Rococo Rose en Mint Macaron cardstock voor vlinder en teksten

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog vandaag en hopelijk tot snel!

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!
Ook deze maand heeft de Stamping Society weer een inspirerende video tutorial bundel samengesteld. In augustus staat de prachtige Noble Peacock suite centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,00