Sneak Peek: Dragonfly Garden

Graag wil ik vandaag een mooie sneak peek kaart met de Dragonfly Garden stempelset uit de nieuwe Stampin’ Up! Mini Catalogus January – June met je delen. Hoop dat je het een leuke kaart én video vindt. Ik zou het dan ook leuk vinden als je de video op mijn YouTube kanaal een duimpje omhoog geeft 🙂

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Dragonfly Garden Clean Kaart

Een eenvoudige kaart om te maken met een clean look door het gebruik van lichte kleuren en eenvoudige layout.

Voor ik je de link naar de video geef, wil ik je eerst de kaart laten zien. De basiskaart (10,5 x 29 cm, rillen lange kant op 14,5 cm) is van Whisper White Thick Cardstock. Hierop zit een mat (9,5 x 13,5 cm) van Soft Sea Foam Cardstock en daarop een kleinere mat (9,2 x 13,2 cm) van Whisper White Cardstock.

Hierop zijn de afbeeldingen gestempeld van de Dragonfly Garden stempelset met Basic Gray en Soft Sea Foam Classic Stampin’ Inkt. De bloemen en vlindertjes zijn ingekleurd met Stampin’ Blends, zie voor de gebruikte kleuren de lijst met gebruikte materialen onderaan dit bericht.

De tekst is White heat embossed op Basic Gray Cardstock en op twee kleine labels, gestanst met de Tasteful Labels Dies, geplakt. Een aantal Woven Threads Sequins maken het geheel af.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Dragonfly Garden Clean Kaart Video Tutorial

Wil je stap-voor-stap zien hoe ik deze mooie kaart gemaakt heb? Klik dan op de afbeelding hieronder om naar de instructie video te gaan.

Ik hoop dat je het leuk vond en mocht je nu zelf aan de slag gaan met de Dragonfly Garden stempelset, dan zou ik het leuk vinden als je jouw eindresultaat met mij wilt delen. Je kunt bijvoorbeeld een foto plaatsen in het Mrs. Brightside Craft Forum.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog een fijne dag.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.