Feel Good Stampin’ thema: New Beginnings

New Beginnings! Een thema met allerlei mogelijkheden. Van projecten rondom geboorte tot in mijn geval het begin van een nieuwe Stampin’ Up! catalogus! Een sneak peek van de Enjoy The Moment stempelset uit de aankomende Januari – Juni Mini Catalogus van Stampin’ Up!

Als Stampin’ Up! demonstrator krijg je iedere keer weer de mogelijkheid om er bij de ‘new beginnings’ van een catalogus er als eerste bij te zijn door de pre-order mogelijkheden die we krijgen. Zo kreeg ik de Enjoy The Moment stempelset in de zogenaamde swag bag bij On Stage @Home. Een stempelset die ik misschien zelf zo 1-2-3 niet gekocht zou hebben, maar nu ik ‘m heb ben ik er ontzettend blij mee.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Over de Feel Good Stampin’ Bloghop…

Ter informatie: Het Feel Good Stampin’ Design Team bestaat uit een groep Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Dat Feel Good gevoel is met name nu, in tijden van onzekerheid, zeer welkom.

Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben, zoals het thema van vandaag: New Beginnings.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers uitleg (via beschrijving, foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Enjoy The Moment Kaart

De prachtige afbeeldingen van deze stempelset maken het een droom om mee te werken. Wat ik nog mooier vind zijn de teksten. Prachtige teksten met een positief en opbeurend karakter. Zoals de tekst op de kaart ‘Good things are worth waiting for‘, goede dingen zijn het waard om op te wachten. Die tekst past toch geweldig bij ons thema van vandaag ‘New Beginnings’, niet waar?

De kaart heeft een basis van Gray Granite Cardstock met daarop een mat in dezelfde kleur. De achtergrond is gestempeld met Gray Granite Classic Ink en zorgt voor het mooie tone-on-tone effect van deze kaart. Door deze neutrale achtergrond komen de fel gekleurde zaaddozen nog beter tot hun recht.

Ik stempelde de afbeeldingen met Seaside Spray, So Saffron en Magenta Madness Classic Ink op Whisper White Cardstock en knipte ze uit met de Paper Snips. Daarna maakte ik een boeketje wat ik samenbond met Linen Thread.

De gave tekst is heat embossed met White Stampin’ Emboss Powder op Basic Black Cardstock. Een aantal Seaside Spray Sequins van de Woven Threads Sequin Assortment maken het af.

Gratis Video Tutorial

Zoals ik bij de inleiding al schreef, geeft ieder Feel Good Stampin’ Design Teamlid een projectbeschrijving. Dit doen we via een PDF-bestand dat je kunt downloaden.

In deze PDF vind je de beschrijving of de link naar de instructie video en de gebruikte materialen. Je kunt vervolgens de PDF opslaan zodat je het project later kunt maken. Hieronder vind je mijn projectbeschrijving (klik op de afbeelding hieronder) met daarin de link naar de instructievideo van mijn New Beginnings project.

Meer inspirerende projecten

Wil je zien wat de andere Design Teamleden deze maand gemaakt hebben? Klik dan snel op de naam onder die van mij op de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.