Cursussen

Buiten de workshops en Stampin’ Up! parties organiseer ik ook handwerkcursussen in Dreischor en Bergen op Zoom. Er zijn cursussen voor beginners en gevorderden.

Handwerk cursus

De handwerk cursus van Mrs. Brightside is een meerweekse cursus waarbij de focus ligt op het leren van een (hand)vaardigheid, bijv. haken of borduren, maar wel met een flinke dosis plezier. Aan het eind van de cursus (variërend van 4  tot 8 bijeenkomsten)  ga je naar huis met een zelfgemaakt project en misschien wel een nieuwe  hobby! De bijeenkomsten zullen wekelijks of tweewekelijks plaatsvinden, dit is per Fest verschillend. De duur van een bijeenkomst zal tussen de 2 en 3 klokuren liggen en veelal ‘s avonds plaatsvinden.

De kosten per persoon zijn afhankelijk van het project en duur van de cursus. De deelnemer kan kiezen om het door Mrs. Brightside samengestelde cursuspakket aan te schaffen of alleen de bijdrage voor de cursus te betalen en zelf de materialen aan te schaffen, tenzij anders aangegeven.

Creatieve Workshop

De creatieve workshop van Mrs. Brightside is een workshop van een halve of hele dag waarbij de focus ligt op het leren van een (hand)vaardigheid, bijv. bullet journaling, macramé, punch needling, jam maken, etc., met een flinke dosis plezier. Je ontvangt het workshop pakket, krijgt uitleg en gaat gezellig aan de slag met het creatieve project. Tussendoor is er tijd om vragen te stellen en er wordt gezorgd voor drinken en wat lekkers. De duur van de workshop is afhankelijk van het project en duurt 1 tot 2 dagdelen. Je zal het project vaak thuis af moeten maken.

De kosten per persoon zijn afhankelijk van het project en duur van de workshop.

 

Cursus op aanvraag

Voor een actuele agenda kun je hier terecht. Wil je dat ik speciaal voor jou en een aantal vrienden een cursus organiseer bij jou thuis, neem dan via de email contact met mij op.

Ik zou het leuk vinden om samen met jou en anderen creatief aan de slag te gaan.

Hartelijke groeten,

handtekening

P.S. Ga je liever thuis in je eentje creatief aan de slag? Kijk dan eens naar Mrs. Brightside’s Creatieve Kits! Klik hier voor meer informatie.