Stampin’ Up! parties

Als onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice organiseer ik Stampin’ Up! parties die bij mij thuis of op locatie plaatsvinden. Wat houdt dat nu eigenlijk in?

Stampin’ Up! party bij jou thuis

Als je het leuk vindt om samen met een aantal vriendinnen, familieleden, collega’s en/of teamgenoten creatief aan de slag te gaan, dan is een Stampin’ Up! party misschien iets voor jou.

Je nodigt, als gastvrouw (hostess), een groepje van minimaal 4 personen uit bij je thuis voor een gezellig en creatief samenzijn. Jij zorgt voor de ruimte en de versnaperingen. Ik zorg voor de rest.

Er zijn meerder opties:

Een Stampin’ Up! Make & Take party

Een make & take is een kaartje of klein projectje, denk aan bijv. een kadoverpakking, dat jij en je gasten gaan maken. Jullie maken dan kennis met de diverse producten die Stampin’ Up! te bieden heeft. In overleg bepalen we welke make & take gemaakt gaat worden tijdens jouw party. Hierbij kan rekening worden gehouden met het seizoen of de gelegenheid van het Stampin’ Up! feestje.

Voor een Make & Take party vraag ik, vooraf, een bijdrage van € 2,50 tot € 10,00 p.p. (afhankelijk van de hoeveelheid gebruikt materiaal). Iedereen die n.a.v. de Make & Take party een bestelling bij mij plaatst vanaf € 35,00 (excl. verzendkosten) krijgt een korting van € 2,50 op de door haar betaalde bijdrage.

Een Make & Take party duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

Een Stampin’ Up! Project party

Bij een Stampin’ Up! Project party gaan we een groter project maken dan de make & take. Denk hierbij aan een set kaarten, een home decor kit, verjaardagskalender, diverse kadoverpakkingen, etc. Mogelijkheden te over.

Het project voor deze workshop wordt in overleg met jou, de gastvrouw (hostess), gekozen. Hierbij houden we rekening met de beschikbare tijd en budget.

Afhankelijk van het gekozen project wordt de vergoeding bepaald. Deze vergoeding is gebaseerd op het materiaal dat gebruikt gaat worden.

De tijdsduur is afhankelijk van het gekozen project, dit zou maar zo de hele dag kunnen zijn :)

Een Stampin’ Up! Wedding Party

Wil je voor jouw bruiloft je eigen uitnodigingen, menukaarten, save the date kaarten, gastengeschenkjes en/of decoraties maken met bijv. je vriendinnen, moeder en/of schoonmoeder dan ben je bij mij aan het juiste adres.

  1. Eerst ontwerpen wij samen een project voor jouw bruiloft. Dit kan de uitnodiging zijn, maar natuurlijk ook een gastengeschenk, tafeldecoratie, menukaart, Save the Date uitnodiging of iets anders. Voordat de ontwerpbijeenkomst (duur: Ongeveer 2 tot 2 1/2 uur) van start gaat, hebben we contact over de stijl, kleuren, etc. die je wilt laten terug komen. Op basis van die informatie ga ik namelijk al aan de slag met een moodboard.
  2. Na de ontwerpbijeenkomst maak ik een projectbeschrijving en kostencalculatie van het project of de projecten. Na goedkeuring bestel ik de benodigde materialen en prikken we een datum voor de  Stampin’ Up! Wedding Party met jou en je gasten.
  3. Tijdens de Stampin’ Up! Wedding Party maken jij en je gasten onder mijn begeleiding de unieke projecten voor jouw bruiloft. De Wedding Party kan bij plaatsvinden bij jou of bij mij (dan max. 6 deelnemers). De tijdsduur is afhankelijk van het gekozen project, dit zou maar zo de hele dag kunnen zijn.

Kosten zijn gebaseerd op het uiteindelijke project. Voor de ontwerpbijeenkomst wordt 15 Euro berekend, maar die vervallen wanneer  de Wedding Party daadwerkelijk geboekt wordt. Neem voor meer informatie contact met mij op via danielle@mrsbrightside.nl .

Voordelen van het ‘gastvrouw’ zijn

Als gastvrouw (hostess) van een Stampin’ Up! party kun je voor een extra bedrag boven op je bestelling producten uit de catalogus uitzoeken, de zogenaamde Stampin’ Rewards.

In het onderstaande overzicht zie je wanneer je voor zo’n extra bedrag in aanmerking komt.

Stampin’ Up! workshops door Mrs. Brightside

Buiten bovengenoemde Stampin’ Up! parties organiseer ik ook regelmatig workshops in café Tivoli te Nispen of op locatie in Schouwen-Duiveland. Meer informatie hierover vind je hier (workshops) en hier (cursussen)!

Bij mij i.p.v. bij jou

Wil je liever geen workshop bij je thuis organiseren, dan kun je dus ook deelnemen aan een van de door mij georganiseerde workshops. Voor een actuele agenda kun je terecht op mijn Stampin’ Up! website of neem een kijkje bij het tabblad: Agenda.

Je mag me natuurlijk ook altijd vragen of ik een van mijn workshops speciaal voor jou en jouw gasten organiseer. Neem ook in dat geval gewoon contact met me op.

Contact

Als je na het lezen van het workshop-aanbod zin hebt om zelf een party te organiseren of er een van mij bij te wonen, stuur mij dan een mailtje: danielle@mrsbrightside.nl.

Ik zou het leuk vinden om samen met jou en anderen creatief aan de slag te gaan.

Hartelijke groeten,

handtekening