Workshops

Mrs. Brightside organiseert diverse workshops in en rondom Dreischor en Bergen op Zoom. De focus van de workshops is creatief met papier, handwerken, gezelligheid en/of creatief bezig zijn. Buiten deze workshops organiseert Mrs. Brightside ook Stampin’ Up! parties bij mensen thuis. Klik hier voor meer informatie hierover.

Hieronder vind je informatie over de diverse workshops die op dit moment georganiseerd worden.

Stampin’ Up! workshops door Mrs. Brightside

Ik organiseer op dit moment regelmatig workshops samen met Hilde Suijkerbuijk bij Café Tivoli in Nispen.

Stampin’ Up! workshop

Tijdens onze Stampin’ Up! workshops staat iedere maand een ander thema centraal. Binnen een kwartaal hebben we drie thema’s:

  1. Kaartenbuffet – Tijdens een kaartenbuffet bieden wij een menu van maximaal 15 verschillende kaarten aan. Deze kaarten zijn allemaal gemaakt met de mooie producten van Stampin’ Up! Je kiest van het menu minimaal 2 en maximaal 6 verschillende kaarten uit die je gaat maken. Je betaald een bepaald bedrag per kaart, zie de agenda voor meer informatie.
  2. Techniekavond – Tijdens een techniekavond maak je kennis met een nieuwe (stempel)techniek en maak je hiermee 3 verschillende projecten. Deze projecten zijn allemaal gemaakt met de mooie producten van Stampin’ Up! We geven een uitgebreide uitleg over de techniek en zorgen natuurlijk voor alle benodigde materialen, koffie/thee en wat lekkers.
  3. Thema – Tijdens een thema workshop leggen we de focus op een bepaald thema, denk aan home decoratie, verpakkingen, een specifieke productsuite uit de catalogus, etc.

In de prijs van de workshops zit het materiaal inbegrepen, tenzij anders aangegeven, en natuurlijk koffie/thee en wat lekkers. Zelf zorg je voor een schaar, vouwbeen en lijm! Natuurlijk, is het ook mogelijk om tijdens zo’n workshop een kijkje te nemen in de Stampin’ Up! catalogi.

Geïnteresseerd? Kijk hier voor de precieze tijden en data.

workshops op maat

Zou je het leuk vinden om één van deze workshops bij jou thuis te laten plaatsvinden? Om samen met een groep vriendinnen en/of vrienden, familie, teamleden en/of collega’s lekker creatief aan de slag te gaan? Neem dan gewoon contact met me op via email: danielle@mrsbrightside.nl

AGENDA

Het volledige aanbod van workshops kun je vinden in mijn agenda, klik hier!

Ik zou het leuk vinden om samen met jou en anderen creatief aan de slag te gaan en hoop je dan ook een keer te mogen begroeten bij één van mijn workshops.

Hartelijke groeten,

handtekening

P.S. Ga je liever thuis in je eentje creatief aan de slag? Kijk dan eens naar Mrs. Brightside’s Creatieve Kits! Klik hier voor meer informatie.