*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

FB Live Sneak Peek: Bloom & Grow

Wordt lid van het Mrs. Brightside Craft Forum en mis geen enkele Facebook Live!

Bloom & Grow stond op maandag, 10 juni ’19 centraal tijdens mijn Facebook Live in het Mrs. Brightside Craft Forum. Klik op de afbeelding hiernaast om ook lid te worden van hetCraft Forum.

Ook deze keer heb ik drie verschillende projecten gemaakt. Hieronder vind je foto’s van de eindresultaten en per project heb ik de projectdetails aangegeven. Hoe je de projecten daadwerkelijk maakt, kun je dus zien in de video.

Wanneer je een of meerdere van de gebruikte materialen wilt aanschaffen, verzorg ik graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Bloom & Grow Clean kaart

De producten van Stampin’ Up! zijn super om te combineren. Dat heb ik dan ook gedaan bij dit kaartje. De Bloom & Grow bundel heb ik namelijk gecombineerd met de prachtige Tufted embossing folder, de Stampin’ Write Markers én de Darling Label Punch.

Eerst heb ik een restje Whisper White cardstock embossed met de Tufted embossing folder. Vervolgens heb ik hier 4 Darling Labels uit geponst. De 4 kleinste afbeeldingen van de stempelset heb ik gestempeld en ingekleurd met Stampin’ Write Markers (kleuren: Soft Sea Foam, Mint Macaron, Melon Mambo, Bermuda Bay en Flirty Flamingo) en vervolgens gestanst met de Budding Blooms Dies.

Bloom & Grow
Bloom & Grow bundel, Tufted embossing folder, Darling Label punch en Stampin’ Write Markers.
 • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock – 14,5 x 21 cm, rillen lange zijde op 10,5 cm
 • Mat: Whisper White cardstock – 10 x 14 cm
 • Mat: Whisper White cardstock – 9 x 13 cm
 • Restjes Whisper White cardstock voor embossed labels en afbeeldingen
 • Inkt: Memento Tuxedo Black
 • Overig: Tufted Embossing folder en Stampin’ Write Markers

Copper Heat Embossed Kaart

Bloom & Grow
Bloom & Grow bundel, Noble Peacock Rhinestones en Copper Stampin’ Emboss Powder

Wat is die nieuwe In Color Pretty Peacock toch een prachtige kleur! Een echte ‘Wow’ kleur en helemaal in combinatie met koper. Dit zie je dan ook terug op deze kaart. Buiten Pretty Peacock heb ik ook Coastal Cabana en Bermuda Bay voor deze kaart gebruikt.

Natuurlijk maken de Pretty Peacock Noble Rhinestones met een beetje bling het geheel af.

 • Basiskaart: Pretty Peacock cardstock – 14,5 x 21 cm, lange zijde rillen op 10,5 cm
 • Mat: Whisper White cardstock – (2x) 10 x 14 cm, een mat voor de binnenzijde van de kaart en een voor de buitenzijde.
 • Restjes Whisper White cardstock voor de Bloom & Grow afbeeldingen en tekst.
 • Inkt: Pretty Peacock, Bermuda Bay, Coastal Cabana en Versamark + Copper Stampin’ Emboss Powder
 • Embellishments: Noble Peacock Rhinestones
Bloom & Grow
Hier een detail opname van de prachtige koperen bloemenafbeelding van de Bloom & Grow stempelset.

Romantische Bloom & Grow kaart

Als uitgangspunt van deze kaart heb ik een Bird Ballad Laser-Cut kaart gebruikt. Om de kant-achtige voorkant nog beter tot z’n recht te laten komen heb ik er een mat van Petal Pink cardstock achter geplakt.

Vervolgens heb ik op een stuk Very Vanilla cardstock een achtergrondje gestempeld met Petal Pink inkt, de Love What You Do stempelset en de mini bloemetjes uit de Bloom & Grow stempelset. De tekst komt uit de geweldige Nederlandse stempelset Pluk De Dag (kijk ook hier!)

Bloom & Grow
Bloom & Grow bundel, Pluk De Dag, Love What You Do, Petal Pink Organdy Striped Ribbon, Woven Threads Sequin Assortment, Stampin’ Blends en Bird Ballad Laser-Cut cards.

De bloemen heb ik twee maal gestempeld en vervolgens ingekleurd met Stampin’ Blends (Petal Pink, Calypso Coral en Old Olive Combo Packs). Een van de afbeeldingen is gestanst met de Budding Blooms dies en van de andere heb ik alleen een deel van de bloemen uitgeknipt om zo meer dimensie te creëren.

Een stuk Organdy Striped Ribbon en enkele Terracotta Tile Woven Threads Sequins geven het kaartje een rijke uitstraling.

 • Basiskaart: Bird Ballad Laser-Cut card
 • Mat achter voorkant: Petal Pink cardstock – 10,5 x 13,8 cm
 • Mat: Very Vanilla cardstock – 7,5 x 7,5 cm
 • Restjes Very Vanilla cardstock voor bloemafbeeldingen
 • Inkt: Petal Pink, Memento Tuxedo Black en Stampin’ Blends (Petal Pink, Calypso Coral en Old Olive Combo Packs)
 • Stempelsets: Bloom & Grow bundel, Love What You Do en Pluk De Dag
 • Embellishments: Organdy Striped Ribbon en Woven Threads Sequin Assortment
Bloom & Grown
Hier zie je goed hoe er extra dimensie is gecreëerd bij de bloemenafbeelding.

Facebook Live!

Aanstaande maandag, 1 juli ’19, ga ik helaas niet Live vanwege werkverplichtingen. Maar ik ben er weer met een Facebook Live uitzending op maandag, 8 juli as. Om 20 uur ga ik van start in het Mrs. Brightside Craft Forum.

Lieve groeten,

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Ook deze maand heeft de Stamping Society weer een inspirerende video tutorial bundel samengesteld. In augustus staat de prachtige Noble Peacock suite centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen.
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00