Introductie favoriet van de maand

Het is tijd voor iets nieuws bij Mrs. Brightside: De Favoriet van de Maand!

Iedere maand kies ik een favoriet uit een van de huidige Stampin’ Up! catalogi. Gedurende de maand laat ik iedere week een of meer projecten met deze favoriet zien.

Wanneer je het betreffende product bij mij aanschaft in de betreffende maand dan ontvang je na bestelling (per post) een gratis kaartenkit én projectbeschrijving voor twee exclusieve kaarten die niet eerder op mijn blog te zien waren.

Februari Favoriet: Positive Thoughts

Deze maand is mijn keuze op de prachtige stempelset Positive Thoughts uit de Mini Catalogus gevallen. Een prachtige combinatie van romantische afbeeldingen en mooie, positieve teksten. Een stempelset die zeer veelzijdig is in gebruik en ik hoop je dat deze maand te laten zien.

Nature’s Thoughts

Wat wil het toeval, want ik had deze favoriet al in begin december gekozen en de projecten voorbereid, vanaf 4 februari aanstaande is er een bijpassende stansset verkrijgbaar: Nature’s Thoughts. Hoe gaaf is dat!?

Een 11-delige stansset voor € 35 en beschikbaar zolang de voorraad strekt. Mocht je de Positive Thoughts (€25) én de Nature’s Thoughts Dies (€35) gelijktijdig aanschaffen dan mag je ook nog eens een gratis Sale-A-Bration product uitkiezen! Klik hier om ook de andere coördinerende producten te zien die vanaf 4 februari beschikbaar zijn.

Positive Thoughts Pastelkaart

De allereerste kaart die ik maakte met mijn februari favoriet is deze romantische kaart met pastelkleuren.

Op de Whisper White Thick cardstock basiskaart heb ik een mat van Soft Sea Foam cardstock, embossed met de nieuwe Absolutely Argyle 3D Embossing Folder, geplakt.

De afbeeldingen en tekst heb ik eerst gestempeld en daarna uitgeknipt. De bloem en de vlinder heb ik ook ingekleurd met Stampin’ Blends, zie de gebruikte materialen onderaan dit bericht voor de kleuren.

Om het geheel af te maken heb ik ook nog wat Linen Thread en wat Pearl Basic Jewels toegevoegd.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Meer projecten met de favoriet van de maand

Dit was het eerste project met de februari favoriet en er zullen er nog meer volgen. Iedere week zal ik een nieuw project op mijn blog plaatsen en hieronder zie je ook de sneak peeks van de twee exclusieve projecten waarvan je de gratis kaartenkit én projectbeschrijving ontvangt bij aanschaf van de Positive Thoughts stempelset in februari!

Sneak Peek gratis kaartenkit februari: Vintage Pastel Notecard en Clean & Simple Mini Kaartje

Hartelijk dank voor je bezoek en nog een hele fijne dag gewenst!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Linen Thread
[104199]
€ 6,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00