*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Alternatieve projecten Hugs From Shelli

Afgelopen maandag heb ik tijdens Facebook Live 3 alternatieve projecten gecreëerd met de spullen uit de geweldige Hugs From Shelli Paper Pumpkin kit.

De Paper Pumpkin bevat materiaal voor 4 verschillende kaarten, die je allemaal 3 keer kunt maken. Van prachtige enveloppen en basiskaarten tot embellishments, stempelinkt én natuurlijk een geweldige stempelset!

Alleen die stempelset is de aanschaf van de kit t.w.v. 26 euro al waard, want als de kaarten eenmaal gemaakt zijn kun je nog jarenlang genieten van de mooie afbeeldingen en teksten uit de stempelset. In de Facebook Live laat ik alle onderdelen van de Paper Pumpkin in detail zien, klik hier om te kijken 🙂

Case kaart kit

Mijn eerste alternatieve project is een CASE (Copy And Share Everything) van een van de kaarten uit de kit. Ik veranderde de tekst en de plaatsing van het lint en zwaluwafbeeldingen. Zijn die laatste niet GE-weldig!!

Hugs From Shelli Paper Pumpkin

Shabby Chic kaars

Als Mrs. Brightside neem ik vaak deel aan braderieën, kerstmarkten, etc. Een van de dingen die ik dan graag maak om te verkopen zijn ‘gepimpte’ kaarsen.

In dit geval is de basis een kaars in glas van de Hema die ik ooit in de aanbieding heb gekocht. Het zijn prachtige gekleurde kaarsen zonder geur en dat vind ik altijd een voordeel.

Hugs From Shelli Paper Pumpkin, Burlap Ribbon en Scallop Lace Trim

Deze kaars heb ik Shabby Chic aangekleed m.b.v. het Burlap Ribbon en het spiksplinternieuwe Scallop Lace Trim uit de 2019-2020 Stampin’ Up! jaarcatalogus. Vervolgens heb ik enkele die-cuts uit de Hugs From Shelli kit toegevoegd en de ultra-schattige kleine zwaluw embellishment. Ik ben echt helemaal verliefd op dat kleine gevederde vriendje.

Clean & Simple Alternatieve Notecards

Voor deze kaarten heb ik de mooie afbeeldingen uit de stempelset gecombineerd met een van mijn favoriete stempelsets die nog een jaar bij ons blijft: Artisan Textures (zie ook hier en hier).

Zo zie je maar dat je met deze ‘vintage inspired’ stempelset ook heel goed Clean & Simple kaarten kunt maken.

Hugs From Shelli Paper Pumpkin, Artisan Textures, Seaside Spray, So Saffron en Petal Pink inkt.

De afbeeldingen, en de hele kit trouwens, passen perfect bij de nieuw Bird Ballad product suite in de nieuwe 2019-2020 Stampin’ Up! jaarcatalogus. Echt geweldig! Net als de prachtige lettertypes. De combinatie van het handgeschreven font met de drukletters vind ik echt SU-per.

Ook een Paper Pumpkin aanschaffen?

Ben je na het kijken van de Facebook Live video en mijn alternatieve projecten ook enthousiast over de Hugs From Shelli Paper Pumpkin? Dan kun je deze nog steeds bestellen, maar let op: OP = OP

De prijs van de kit is € 26,00, excl. verzendkosten van € 5,95. De kit is voorgesneden en bevat o.a. de exclusieve stempelset, die nergens anders te krijgen is, een Early Espresso Stampin’ Spot, papier, enveloppen, embellishments en ander materiaal om 12 kaarten (3 kaarten x 4 designs) te maken.

Wil je er een aanschaffen? Stuur mij dan een mail (danielle@mrsbrightside.nl) en ik verzorg met liefde je bestelling 🙂

FACEBOOK LIVE!

Wordt lid van het Mrs. Brightside Craft Forum en mis geen enkele Facebook Live!

Aanstaande maandag, 27 mei ’19, ben ik er weer met een Facebook Live uitzending. Om 20 uur ga ik van start in het Mrs. Brightside Craft Forum en deze keer kun je met mij mee doen!

Ik organiseer namelijk een SOL (Stamp-On-Line) waarbij ik stap-voor-stap een mysterie project (leuke Fun Fold) maak. Door de stappen ‘live’ mee te volgen heb jij aan het einde van de Live een kant-en-klaar project. Wil je mee doen? Leg dan het volgende klaar:

  • 1 A4 gekleurd cardstock
  • 1 A4 Whisper White/Very Vanilla cardstock (passend bij DSP)
  • Diverse stukken designer series papier (DSP), max. grootte nodig 6″ x 6″
  • Lint passend bij het DSP
  • Een setje magneetjes of klittenbandrondjes
  • Stempelset, stans/pons, inkt en embellishments
  • Snijapparaat met rilfunctie, schaar, lijm en vouwbeen

Lieve groeten,

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!
Ook deze maand heeft de Stamping Society weer een inspirerende video tutorial bundel samengesteld. In augustus staat de prachtige Noble Peacock suite centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Glue Dots
[103683]
€ 6,50