*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Nog maar even gratis uit te kiezen… Flowering Foils

Nog maar een paar dagen en de Sale-A-Bration is alweer voorbij. Zo jammer, want dan moeten we weer een jaar wachten op nieuwe gave producten die we gratis uit mogen kiezen bij een bestelling van € 60 of meer.

Een van de producten die je nu nog kunt uitkiezen is het luxueuze Flowering Foils Specialty Designer Series Papier. Dit papier maakt onderdeel uit van de 2e Uitgave Sale-A-Bration producten die vanaf 4 maart j.l. uit te kiezen zijn bij iedere bestelling van € 60 of meer. Eerder maakte ik er al deze kaart mee.

Klik op de afbeelding om naar alle informatie over de 2e Uitgave van Sale-A-Bration te gaan!

Flowering Foils CASE kaart

Op het internet kwam ik een mooie kaart van Sue Vine tegen – klik hier – en ik vond dat de perfecte kaart om te CASE’n. Dus namaken en er mijn eigen draai aan geven. Ik heb dezelfde sketch (lay-out van de kaart) gebruikt, maar wel andere producten gebruikt.

Als basis pakte ik een kaart van Whisper White Thick Cardstock (14,5 x 21 cm, rillen lange kant 10,5 cm). Hierop plakte ik een strook Flowering Foils Specialty Designer Series Papier (Ong. 4 x 14,5 cm). Vervolgens plakte ik matten (6 x 14,5 cm en 2,5 x 14,5 cm) van Whisper White Cardstock met een randje Grapefruit Grove Cardstock (0,5 x 14,5 cm) op de basiskaart. Verhoogd met Stampin’ Dimensionals zodat het lijkt dat het Flowering Foils papier op de achtergrond zit.

Op het grote paneel stempelde ik een tekst en bloem van de Tags In Bloom stempelset (klik hier voor nog een kaart met deze set) om het kaartje af te maken. Natuurlijk heb ik dat gedaan voordat ik het paneel op de kaart plakte 🙂

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en tot snel!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00