*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Clean & Simple Flowering Foils Kaart

Deze week ben ik aan de slag gegaan met het prachtige Flowering Foils Specialty Designer Series Papier van de 2e uitgave 2020 Sale-A-Bration. De CASE kaart van de week betekent dat ik een CAS = Clean And Simple kaart maak of een CASE = Copy And Share Everything kaart. Bij deze variant geef ik een kaart van een ander, mezelf of Stampin’ Up! een eigen interpretatie.

Deze keer is mijn keuze dus op een Clean & Simple kaart gevallen. Een kaart die makkelijk te maken is en een clean uitstraling heeft.

In de video hiernaast laat Nathalie van Stampin’ Up! het papier zien, maar ook leuke kleurtechnieken die je met dit papier kunt doen. 

Voor mijn simpele kaart vandaag heb ik die technieken achterwege gelaten en het papier gewoon zonder kleur gebruikt. Het is van zichzelf al rijk genoeg met het rose gold en silver.

Uit een van de vellen papier heb ik een bloemencluster geknipt. Het was een cluster aan de rand van het papier en toch heb ik het gebruikt, want ook die prints aan de zijkant zijn goed te gebruiken voor een project. Kijk maar naar de kaart hieronder 🙂

Flowering Foils met Absolutely Argyle

Voor mijn Clean & Simple kaart heb ik het mooi uitgeknipte bloemencluster van het Flowering Foils Specialty Designer Series Papier gecombineerd met het de Absolutely Argyle 3D Embossing Folder uit de Jan – Jun 2020 Mini Catalogus.

Op de Smoky Slate Cardstock basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kante op 10,5 cm) zit een Smoky Slate Cardstock mat (8 x 12 cm) welke ik embossed heb met de Absolutely Argyle 3D Embossing Folder. Op de mat heb ik het uitgeknipte bloemencluster geplakt met Multipurpose Liquid Glue.

De tekst van de Speciaal Voor Jou Sale-A-Bration stempelset heb ik heat embossed met Copper Stampin’ Emboss Powder op Whisper White Cardstock. De gebruikte label stans komt van de Stitched So Sweetly Dies. Wat Silver Metallic Thread en Pearl Basic Jewels geven de kaart nog wat extra bling.

Alle gebruikte materialen zijn verkrijgbaar in mijn webshop (credit card only) of je stuurt mij een mail. Ik verzorg met liefde je bestelling.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00