Flowers For Every Season in het middelpunt!

Hallo! Welkom bij de Stamping Society bloghop. Deze maand draait om de Flowers For Every Season, ofwel Bloem Voor Elk Seizoen, product suite van Stampin’ Up! De design teamleden maken voor deze bloghop en de tutorial bundel projecten met deze fleurige product suite.

In deze product suite zitten maar liefst twee product pakketten: Bijzondere Zonnebloemen (klik hier en hier voor voorbeelden) en Jar Of Flowers. Met de laatste heb ik mijn tutorial project gemaakt en de eerste heb ik gebruikt voor de teksten bij mijn projecten van vandaag.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Flowers For Every Season Kaartensetje

Met het super vrolijke en fleurige Flowers For Every Season Design Papier heb ik drie kleine vierkante kaartjes gemaakt. Ieder kaartje (9,5 x 19 cm, lange kant gerild op 9,5 cm) is gemaakt van Whisper White Thick Cardstock. Hierop zit een mat (9 x 9 cm) van Whisper White Cardstock, deze heb ik embossed met een van mijn nieuwe favorieten: De Dainty Diamonds 3D Embossing Folder.

Vervolgens heb ik uit drie verschillende dessins van het Flowers For Every Season design papier bloemen geknipt met mijn Paper Snips.

Bij ieder kaartje heb ik een tekst van de Bijzondere Zonnebloemen stempelset, lint van het Ribbon Combo Pack en 2020-2022 In Colors Enamel Dots toegevoegd.

Bij dit kaartje is de tekst gestempeld met Misty Moonlight Classic Stampin’ Ink. Het prachtige Whisper White lint past perfect bij de felroze Magenta Madness 2020-2022 In Colors Enamel Dots.
Het Just Jade geblokte lint heb ik in lusjes op de kaart geplakt. De tekst is gestempeld met Just Jade Classic Stampin’ Ink en een paar Cinnamon Cider 2020-2022 In Color Enamel Dots voegen nog wat extra dimensie toe.
Bij het laatste kaartje heb ik de tekst met Magenta Madness Classic Stampin’ Ink gestempeld. Het Misty Moonlight Metallic Baker’s Twine heb ik toegevoegd, net als een drietal Just Jade 2020-2022 In Colors Enamel Dots.

Hoe kun je de Stamping Society Tutorial bundel ontvangen/aanschaffen?

Er zijn drie manieren:

  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel gratis wanneer je een bestelling van 22 Euro of meer bij mij plaatst via mail of mijn webshop. De bundel wordt vervolgens aan het eind van de maand naar je gemaild!
  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel wanneer je lid bent van mijn team, hierover ontvang je maandelijks informatie. Wil je ook onderdeel uitmaken van Team Brightside en meer weten over het startpakket? Klik dan hier.
  • Je kunt de Stamping Society Video tutorial bundel ook los aanschaffen voor 6,15 Euro, zodra ik je betaling binnen heb wordt de bundel gemaild. Klik gewoon op de link hieronder om per mail je bestelling te plaatsen.

Klik hier om je bundel aan te schaffen!

Voor mijn tutorial heb ik een leuke kaart met het Jar of Flowers productpakket gemaakt! En de andere Design Teamleden hebben ook prachtige projecten gemaakt met hun Flowers of Every Season favorieten 🙂 Kijk maar naar de sneak peeks hieronder.

Meer inspirerende projecten

Wil je nog meer inspirerende projecten met ? Klik dan snel op de eerste naam van de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00