*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Hello Again: Forever Blossoms

Welkom bij Mrs. Brightside! Vandaag hop ik met een heleboel Nederlandse Stampin’ Up! demonstrators en we zetten allemaal een Stampin’ Up! product in de spotlight dat nog een jaartje bij ons blijft. Mijn ‘Hello Again’ product is de prachtige Forever Blossoms bundel uit de huidige Mini Catalogus. Het is super fijn dat de Forever Blossoms stempelset en de bijpassende Cherry Blossoms Dies nog een tijdje bij ons blijven.

Forever Blossoms Geschenkkaarthouder

De basis van de geschenkkaarthouder is van Whisper White Thick Cardstock. Daarop heb Whisper White Cardstock matten geplakt die ik embossed heb met de Parisian Flourish 3D Embossing Folder. Wit op wit blijft toch altijd wel een favoriet van mij 🙂

Op het label, gestanst met de Painted Label Dies, heb ik een tekst uit de Forever Blossoms stempelset gestempeld met Smoky Slate Classic Stampin’ Inkt. De band rondom de geschenkkaarthouder is van Soft Sea Foam Cardstock en deze kleur komt ook terug in de versiering op het label. De bloemetjes en de blaadjes komen van de Cherry Blossoms Dies en hier is Soft Sea Foam, Mint Macaron, Blushing Bride en Rococo Rose Cardstock voor gebruikt. Als extra detail heb ik nog een aantal Rhinestone Basic Jewels en Rococo Rose Woven Threads Sequins toegevoegd.

Wanneer je de envelop opent zie een insert van Whisper White Cardstock. Deze is gedeeltelijk embossed met de Parisian Flourish 3D Embossing Folder en verder versierd met Soft Sea Foam Cardstock en een passende tekst.

Een prachtige geschenkkaarthouder voor het gelukkige bruidspaar <3

Nog veel meer inspiratie!

Ik ben heel blij met het eindresultaat en ik hoop dat ik je heb weten te inspireren. Ben je net als ik ook benieuwd naar de creaties van de andere Stampin’ Up! demonstrators? Dan kun je eenvoudig door hoppen naar het blog van Anita Corsten door op de knop hieronder te klikken

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00