Global Design Project

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik heb meegedaan met het Global Design Project. Maar de kleurencombinatie die ik deze week op hun blog voorbij zag komen sprak mij enorm aan, dus ben ik lekker aan de slag gegaan met de GDP #181 Color Challenge.

Needle & Thread bundel

Buiten de kleurenuitdaging heb ik mijzelf uitgedaagd om aan de slag te gaan met een bundel die nog niet veel ink gezien heeft: De Needle & Thread bundel. Eigenlijk super jammer, want het is echt een geweldige bundel die helemaal bij mij past met de borduurafbeeldingen.

Needle & Thread bundel, Artisan Textures stempelset en Iridescent Sequins.

Op de mat heb ik een achtergrond gestempeld met de ‘vlek’ uit de Artisan Textures stempelset en de kruissteekjes uit de Needle & Thread stempelset in de kleur Daffodil Delight.

De tekst is gestempeld met Memento Tuxedo Black. Het bloemenarrangementje heb ik uitgestanst met de Needlepoint Elements Framelits Dies. Een aantal Lime groene Iridescent Sequins maken het geheel af.

Detail foto: Needle & Thread bundel, Artisan Textures stempelset en Iridescent Sequins.
  • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock – 21 x 14,5 cm, rillen op 10,5 lange kant
  • Mat 1: Whisper White cardstock – 9,5 x 13,5 cm
  • Mat 2: Whisper White cardstock – 9 x 13 cm
  • Restjes Whisper White voor stempelafbeeldingen
  • Stempelsets: Needle & Thread en Artisan Textures
  • Inkt: Memento Tuxedo Black, Daffodil Delight, Grapefruit Grove en Lemon Lime Twist
  • Overig: Needlepoint Elements Framelits en Iridescent Sequins

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en tot snel!

Gratis producten verdienen met je bestelling? Maak dan gebruik van de SAB actie. Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.

Kom gezellig bij Team Brightside en krijg deze exclusieve tas! Er is een fantastische Sale-A-Bration aanbieding op dit moment! Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.
Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal, Ideal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Big Shot
[143263]
€ 120,00
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00