Team Brightside Creatieve Uitdaging

Bij Team Brightside organiseren we ieder kwartaal diverse creatieve activiteiten. Een keer per kwartaal doen we een kaartenswap met het team, de tweede maand van het kwartaal een Stamp-On-Line event en de laatste maand van het kwartaal stuur ik alle teamleden een zogenaamde Black Box Envelop.

Een beetje zoals Masterchef… De teamleden ontvangen een envelop met diverse materialen en die dienen ze te verwerken tot een project. Hierbij mogen ze wel gebruik maken van eigen stempelsets. Het project delen we met elkaar in onze Facebook groep.

In december stuurde ik een Black Box envelop met een half vel Basic Gray cardstock, een half vel Whisper White cardstock, een velletje 6″ x 6″ Classic Garage designer series paper en diverse tandwiel stansjes (Garage Gears Thinlits) van Galvanized Metallic Foil Sheets.

Geared Garage kaart

Geared Up Garage bundel, Classic Garage DSP en Galvanized Metal Foil Sheets

Natuurlijk vind ik het leuk om zelf ook aan de slag te gaan met zo’n Black Box envelop. Ik maakte er bovenstaande kaart mee. De achtergrond heb ik gestempeld met Tranquil Tide en de geweldige stempeltjes van de Geared Up Garage stempelset.

  • Basiskaart: Basic Gray cardstock 21 x 14,5 cm, rillijn lange kant op 10,5 cm
  • Mat: Whisper White cardstock 9 x 14 cm + restje voor tekst
  • Designer Series Paper: Classic Garage 1 x 14 cm
  • Restje Tranquil Tide cardstock voor tekstlabel
  • Galvanized Metallic Sheets voor tandwiel stansjes
  • Inktkleuren: Memento Tuxedo Black en Tranquil Tide
  • Embellishments: Faceted Dots

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Ook creatief aan de slag bij Team Brightside?

Wil jij ook je creativiteit delen met anderen en creatief aan de slag bij Team Brightside? Dan is het huidige Sale-A-Bration starterspakket misschien echt iets voor jou!

Als je tijdens de Sale-A-Bration periode van 3 januari t/m 31 maart ’19 een starterspakket aanschaft en jezelf aansluit bij Team Brightside, kun je kiezen uit twee opties:

Optie 1

Je betaalt €129 en je ontvangt voor €230 aan gratis producten. Dat is dus €101 aan gratis producten i.p.v. de reguliere €46 aan gratis spulletjes. Je mag zelf uit de voorjaars- en/of jaarcatalogus kiezen welke spullen je wilt voor je starterspakket. Alleen zogenaamde hostess stempelsets en Sale-A-Bration producten zijn uitgesloten bij aanschaf van het starterspakket.

Optie 2

Betaal €160, ontvang voor €230 producten, dat is dus €70 aan gratis producten, én ontvang de exclusieve Craft & Carry Tote t.w.v. €61 gratis!

Deze tas is echt een pareltje én alleen maar te verkrijgen als je het starterspakket van Stampin’ Up! koopt. Het is een mooie stevige tas met heel veel ruimte voor heel veel mooie Stampin’ Up! spullen.

Wil je meer weten? Klik dan hier of neem contact met mij op per mail (danielle@mrsbrightside.nl).

Nog een fijne week en tot snel!

Gratis producten verdienen met je bestelling? Maak dan gebruik van de SAB actie. Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.
Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Faceted Dots
[146910]
€ 7,25
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00
Big Shot
[143263]
€ 120,00