Focus thema: Doosjes & Zo!

Hallo en welkom bij de Stempel, Inkt & Papier bloghop! Deze maand richt Stempel, Inkt & Papier zich niet op een specifiek product maar op een specifiek thema: Doosjes & Zo! De Gift Wrapped bundel past daar natuurlijk perfect bij!

Bij dit thema gaat ieder Design Teamlid aan de slag met doosjes of verpakkingen die zij zelf gemaakt hebben of gekozen hebben uit de Stampin’ Up! catalogi. Ze maken een project voor de bloghop, waar je nu bent aanbeland, en voor de online workshop in de exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebookgroep van de maand december.

Voor mijn bloghop project heb ik gekozen voor een eenvoudige verpakking van de Rectangle Tin met een bijpassend mini kaartje en natuurlijk die gave Gift Wrapped bundel.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Gift Wrapped Rectangle Tin

Voor het Doosjes & Zo thema heb ik een leuke verpakking met de Rectangle Tin uit de Stampin’ Up! Aug-Dec Mini Catalogus gemaakt. Ik heb kleine blikje aangekleed met het Plaid Tidings Designpapier in combinatie met het prachtige Double Stitched Real Red Satin Ribbon. De grote strik, gekleurd met de Real Red Combo Pack Stampin’ Blends, tekst en het mini label zijn gestempeld en geponst met de Gift Wrapped Bundel. Deze bundel bestaat uit de Gift Wrapped stempelset en de Gift Bow Builder Punch.

Bij de kleine verpakking maakte ik een bijpassend mini kaartje van 7,5 x 15 cm, gerild op 7,5 cm. Als achtergrond gebruikte ik hetzelfde designpapier, maar in plaats van de grote strik heb ik de kleine strik uit de Gift Wrapped stempelset gebruikt en het leuke Playful Pets Trim Combo Pack.

Wat is Stempel, Inkt & Papier?

Nog even ter informatie: Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices – Sandra Korten, Lotte Noordzij-Walther en ikzelf – die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product of specifiek thema centraal zetten in een “Live” workshop programma.

In dit programma bieden we tenminste 4 online workshops aan via Facebook Live uitzendingen in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil je weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen ga dan naar deze pagina voor meer informatie.

Meer Doosjes & Zo inspiratie

Hieronder vind je de linkenlijst, klik gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle) om door te gaan naar het volgende blog.

Klik op de afbeelding en kijk nu wat er in de Joy To The World Paper Pumpkin zit en schaf ‘m aan 🙂

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Rectangle Tins
[153519]
€ 14,50