*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Hallo Herfst: Gilded Autumn

Welkom bij Mrs. Brightside! Vandaag hop ik met een heleboel Nederlandse Stampin’ Up! demonstrators en we zetten allemaal een Stampin’ Up! product uit de Augustus – December Mini Catalogus (start 4 augustus aanstaande!!) in de spotlight. Bij mijn projecten zet ik niet een product in de spotlight maar een hele product suite: Gilded Autumn.

De Gilded Autumn suite is een prachtige suite met een Herfst thema en hij bevat prachtig designpapier, een leuk productpakket met stempelset en bijpassende punches, een lint combo, leuke bedeltjes en heel gaaf Metallic kaartkarton. Bij mijn Gilded Autumn projecten heb ik meerdere van deze producten gebruikt en ik beloof je dat ook de andere producten snel op mijn blog voorbij komen!

Gilded Autumn Geschenkcombinatie

Om iemand te bedanken maakte ik een leuke geschenkcombinatie met een no glue verpakking en bijpassende wenskaart. De warme kleuren van het Gilded Autumn Speciale Designpapier zijn zoals gewoonlijk door Stampin’ Up! weer perfect op elkaar afgestemd. De combinatie van Very Vanilla, Early Espresso, Cajun Craze, Crumb Cake, Mint Macaron en Goud is er niet een die ik zelf snel bedacht zou hebben, maar wow… Wat een herfst pracht!

Geschenkverpakking

De projectbeschrijving van deze geschenkverpakking vond ik op het blog van Gesche Preissler uit Duitsland, helaas kan ik de precieze link niet zo snel terugvinden (waar ik die heb opgeslagen mag Joost weten….). Het is super eenvoudig te maken en geeft een heel erg leuk resultaat.

Het doosje heb ik ‘aangekleed’ met een strook van het prachtige Gilded Autumn Specialty Designpapier. Erom heen gestrikt zit het prachtige Basket Weave Mint Macaron lint uit het Ribbon Combo Pack. Vervolgens heb ik hier twee gestanste Early Espresso Cardstock labels van de Tasteful Labels Dies opgeplakt. Op het bovenste label heb ik de tekst uit de Beautiful Autumn stempelset heat embossed met White Stampin’ Emboss Powder en Versamark.

Het tekstlabel is vervolgens versierd met kleine blaadjes en eikeltjes die ik met de Autumn Punch Pack uit het designpapier heb geponst.

Eenvoudige herfstkaart

De kaart bij dit geschenk heb ik eenvoudig gehouden door het Gilded Autumn Designpapier de hoofdrol te laten spelen. Op de basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) van Early Espresso Cardstock zit een Cajun Craze Cardstock mat (10 x 14 cm) en daarop een laag Gilded Autumn designpapier van 9,5 x 13,5 cm.

Rondom de Cajun Craze en Designpapier matten heb ik het Basket Weave Mint Macaron Lint geplakt. Over dit lint heb ik het Copper Metallic Lint uit de Ribbon Combo Pack gestrikt. Aan de strik hangt een kleine koperen Acorn Trinket, welke ik vastgeknoopt heb met wat Linen Thread.

De tekst is net als bij de geschenkverpakking afkomstig uit de Beautiful Autumn stempelset en heat embossed op Early Espresso Cardstock. Ook nu zijn de Tasteful Labels Dies gebruikt om het tekstlabel te stansen.

Nog veel meer inspiratie!

Ik ben heel blij met het eindresultaat en ik hoop dat ik je heb weten te inspireren. Ben je net als ik ook benieuwd naar de creaties van de andere Stampin’ Up! demonstrators? Dan kun je eenvoudig door hoppen naar het blog van Suzanne Smit door op de knop hieronder te klikken

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Klik op de afbeelding voor alle informatie!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Linen Thread
[104199]
€ 6,00
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00