*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Sale-A-Bration Countdown: Dag 5

Whoop, whoop! De Sale-A-Bration is eindelijk van start gegaan! Vanaf vandaag kun je gratis producten uit de Sale-A-Bration folder kiezen bij een bestelling van €60 of een meervoud daarvan.

Een van de producten die je kunt kiezen is de mooie Happy Birthday To You stempelset. Een prachtige set met een mooie getekende feesttaart en teksten met een romantisch lettertype.

Met deze stempelset heb ik twee mooie geschenklabels gemaakt. Hiermee kun je geschenkverpakkingen mooi aankleden, maar je kunt het Happy Birthday To You geschenklabel ook op een kaart plakken.

Happy Birthday To You Geschenklabel

Het geschenklabel heeft een romantische look door het gebruik van de Scripty 3D Embossing Folder en het Polka Dot Tule Ribbon in combinatie met de stempelafbeeldingen van de Happy Birthday To You stempelset.

Hier heb ik het geschenklabel bevestigd op een Copper Dotted Treat Bag uit de Stampin’ Up! jaarcatalogus.

Ik heb Whisper White Cardstock gebruikt als basis van het geschenklabel. Dit heb ik eerst embossed met de Scripty 3D Embossing Folder en toen gestanst met de label stans uit de nieuwe Bonanza Dies (zie ook hier).

De taart en tekst heb ik gestempeld met Tuxedo Black Memento inkt en ingekleurd met Stampin’ Blends, zie de gebruikte materialen onderaan dit bericht voor de gebruikte kleuren.

Vervolgens heb ik de tekst en afbeelding uitgeknipt met mijn trouwe Paper Snips en samen met enkele Woven Threads Sequins en het lint op het geschenklabel bevestigd.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Happy Birthday To You Instructie Video

Zoals beloofd bevat ieder Sale-A-Bration Countdown project een instructie video. In deze video laat ik stap-voor-stap zien hoe het project gemaakt wordt.

Klik op de afbeelding om naar de video te gaan!

Bedankt!

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met dit laatste Sale-A-Bration Countdown project.

Mocht je een bestelling willen plaatsen, dan verzorg ik deze graag. Stuur dan een mail naar danielle@mrsbrightside.nl met daarin je verlanglijstje (naam product, artikelnummer en aantal) en NAW-gegevens. En vergeet niet je keuze van een Sale-A-Bration product aan te geven wanneer je een bestelling van € 60 of meer plaatst vanaf vandaag t/m 31 maart aanstaande.

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Product List
Bonanza Dies
[151566]
€ 31,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00