Sale-A-Bration: Hartverwarmend centraal!

Hallo, vandaag hop ik met het Stamping Sunday Design Team en het thema: Sale-A-Bration sneak peek. En voor mijn sneak peek heb ik de nieuwe mooie stempelset Hartverwarmend uitgekozen in combinatie met mijn favoriete sale-a-bration designpapier: Flower & Field. Vanaf 5 januari aanstaande gaat het Stampin’ Up! feestje weer van start, joehoe!

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Hartverwarmende Flower & Field kaartenset

De Hartverwarmend stempelset bevat een aantal stemmige teksten om de ontvangers van de kaart(en) een hart onder de riem te steken. Het leek mij leuk om een kaartenset te maken waarin diverse kaarten met deze mooie teksten zitten. Om het af te maken maakte ik er een mooie verpakking bij met plek voor een pen én postzegels. Het idee van deze verpakking kreeg ik van Lyssa Zwolanek van Song Of My Heart Stampers.

Als basis gebruikte ik Basic Black Cardstock in combinatie met Cherry Cobbler Cardstock en het Flower & Field Designpapier. De labels op de voorzijde zijn gestanst met de Stitched So Sweetly Dies. De tekst op de voorzijde van de kaartenset is afkomstig uit de Knuffels Op Papier Stempelset.

Wanneer je de verpakking open vouwt zie het doosje met daarin 3 kaarten en een pocket waarin postzegels bewaard kunnen worden. De inkeping in het zakje heb ik geponst met de Timeless Label Punch. De sluiting van de kaartenset heb ik gemaakt met magneetjes.

Hartverwarmend kaarten

In de verpakking zitten een drietal kaarten. Als je met minder lagen werkt, dan zou je er makkelijk vier kaarten in kwijt kunnen. Iedere kaart heeft dezelfde lay-out. Een basiskaart (14,5 x 21 cm) van Basic Black Cardstock, een mat (10 x 14 cm) met een contrasterende kleur afkomstig uit het designpapier. Deze mat heb ik aan de binnen- en buitenkant van de kaart geplakt. Bij de voorbeelden heb ik gebruik gemaakt van Cherry Cobbler, Shaded Spruce en Granny Apple Green Cardstock.

Op de gekleurde matten zit een mat van Flower & Field Designpapier (9,5 x 13,5 cm) aan de buitenkant en Whisper White Cardstock (9,5 x 13,5 cm) aan de binnenkant. Ook hier heb ik gebruik gemaakt van de Stitched So Sweetly Dies om de labels te stansen.

Kleine bloemetjes geponst met de Confetti Flowers Border Punch voegen nog wat meer contrast en dimensie toe. De gebruikte kleuren zijn Bumble Bee, Misty Moonlight en Pool Party Cardstock. De hartjes worden gevormd door Pearl Basic Jewels.

Ik vind de combinatie met het papier en het prachtige font van de Hartverwarmend stempelset echt geweldig, hopelijk jij ook 🙂

Meer inspiratie!

Ook de andere Design Teamleden hebben Sale-A-Bration sneak peek projecten gemaakt. Door op de naam die volgt na die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken, ga je naar het volgende blog.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.