*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Fleurige Healing Hugs kaart

Afgelopen week heb ik mijn Team Brightside dames verrast met een Healing Hugs kaartje. Gewoon om hen even te laten weten dat ik aan hen denk en om hun dag ietwat op te fleuren. Want het is altijd hartstikke leuk om een kaartje te ontvangen, niet waar? Voor deze kaart heb ik niet alleen de Healing Hugs stempelset gebruikt, maar ook de Nederlandse stempelset Tijdloze Tulpen. Beide staan vanaf juni ook weer in de Stampin’ Up! jaarcatalogus, hoezee!

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) van dit project is van Whisper White Thick Cardstock. De Whisper White Cardstock mat (9,5 x 13,5 cm) is bestempeld met de prachtige afbeeldingen van de Healing Hugs stempelset. Voor de roos heb ik Melon Mambo Classic Stampin’ Inkt gebruikt, voor de blaadjes Granny Apple Green Classic Stampin’ Inkt en voor de ‘kruissteekjes’ Tuxedo Black Memento Inkt.

Op een van de rozen heb ik de tekst uit de Tijdloze Tulpen stempelset geplakt met Mini Stampin’ Dimensionals. De tekst is gestempeld met Versamark Inkt en heat embossed met White Stampin’ Emboss Powder. Een aantal Rhinestone Basic Jewels geven de kaart nog wat extra bling.

Stap-Voor-Stap Video Tutorial

Ik heb een stap-voor-stap video tutorial gemaakt voor deze fleurige Healing Hugs kaart. Hierin leg ik uit hoe ik deze kaart gemaakt heb! Klik op de onderstaande afbeelding om naar de video te gaan.

Mocht je het een leuke video vinden, dan zou ik het zeer op prijs stellen als je jezelf wilt abonneren op mijn YouTube kanaal (als je dat al niet gedaan hebt tenminste). Klik op deze link alsjeblieft om dit te doen:  https://www.youtube.com/channel/UCx4UywOGnN5Dekl1OZ1B1tg

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00