*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

HEARTS OF FRIENDSHIP

Welkom bij Mrs. Brightside! Wat leuk dat je mijn blog een bezoek komt brengen. Vandaag hop ik met het Stampin’ Creative Design Team met het thema: Hearts of Friendship. Ik heb dat vrij letterlijk genomen door met de Heartfelt bundel uit de voorjaarsmini catalogus aan de slag te gaan!

Deze bundel bestaat uit de polymeer stempelset Heartfelt en het Heart Punch Pack.

Het is natuurlijk een typische Valentijns set, maar toch denk ik dat de hij zeer veelzijdig inzetbaar is door de hartafbeeldingen en bruikbare teksten.

Met de twee Heart Punches kun je diverse van de stempelafbeeldingen uit ponsen, maar ook de hart afbeeldingen uit het bijpassende From My Heart Specialty Dessin Papier, wat ik vandaag niet gebruikt heb. Ik heb namelijk gekozen voor een wat meer mannelijke kleurencombinatie: Real Red, Night of Navy, Sahara Sand en Whisper White.

HEARTFELT DUO

Voor ons Hearts of Friendship thema maakte ik een kaart en snoepverpakking voor allerbeste vriend en dat is mijn lief. Ik kan me mijn leven niet zonder hem voorstellen. Het is zo’n geschenk als je geliefde ook je beste vriend is.

HEART FOIL TIN VERPAKKING

De geweldige Heart Foil Tins van de From My Heart product suite zijn geweldig om cupcakes in te bakken, maar ook om van die lieve snoephartjes in te stoppen. En laat mijn schatje die nu net heel erg lekker vinden 🙂

Het dekseltje heb ik versierd met een Heart Doily. Hierop heb ik een scallop punched hart van Sahara Sand cardstock geplakt. Hierop zit een uitgeknipte pijl welke ik met Night of Navy Classic Ink op Whisper White cardstock heb gestempeld.

Daarboven op zit een tweede hart, dat gestempeld is met Real Red Classic Ink. Een aantal From My Heart Faceted Gems en een strik met Night of Navy Twine uit het Country Club Twine Combo Pack maken de verpakking af.

HEARTFELT KAART

De snoepverpakking wordt vergezeld door een bijpassende kaart. Hierbij heb ik het hart element van de deksel herhaalt. Dus wederom diverse laagjes, een pijl en dezelfde kleuren.

De basiskaart is Night of Navy cardstock (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) met daarop een Sahara Sand cardstock mat (10 x 14 cm). Op de Whisper White cardstock mat (9,5 x 13,5 cm) stempelde ik een achtergrond met Real Red Classic Ink en het kleinste hartstempeltje uit de Heartfelt stempelset. Door het diverse keren af te stempelen voor het opnieuw beïnkten creëer je extra dimensie.

Vervolgens heb ik het hartelement toegevoegd met enkele faceted gems en diverse loops van het Night of Navy Twine. Omdat het twine van zichzelf dikker is, heb ik de draden losgetrokken om zo een lieflijker effect te creëren.

MEER STAMPIN’ CREATIVE INSPIRATIE

Ben je net als ik ook benieuwd naar de creaties van de andere Stampin’ Creative Design Teamleden? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Heart Foil Tins
[151190]
€ 11,00
Heart Doilies
[151191]
€ 6,75
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00