Manly or Mainly Monochrome: Helemaal Handig Kaart

Welkom bij de Stamping Sunday Bloghop! Het is alweer de 3e zondag van de maand, dus hopt het designteam met een specifiek thema. Deze maand: Manly or Mainly Monochrome. Dus een mannenkaart of een voornamelijk monochrome kaart. Ik maakte een project dat beide combineert en gebruikte hiervoor het Helemaal Handig Designpapier uit de Sale-A-Bration Folder. Je kunt dit leuke papier uitkiezen wanneer je een bestelling van € 60 of meer plaatst.

*Dear international readers, please use the translate button on the bottom or side bar of this website to translate this message to your preferred language.

Helemaal Handig Hallo Kaart

Mannenkaarten maak ik eigenlijk te weinig, dus ik vind dit een heel leuk thema. Het Helemaal Handig Designpapier is hier natuurlijk perfect voor met al die gave gereedschappen.

Om toch een voornamelijk monochroom thema te krijgen koos ik alleen maar gereedschappen en dessins met de kleur Lost Lagoon. Die kleur vormt ook meteen de basis voor mijn kaart. 

Onderaan dit bericht vind je een link naar de gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen ga dan naar mijn webshop of klik op de webshop knop in de side bar van dit blog.

De basiskaart (14,5 x 21 cm) van Lost Lagoon Cardstock heeft een mat (10 x 14 cm) van hetzelfde cardstock. Hier heb ik een achtergrond op gemaakt met drie stroken van het Helemaal Handig Designpapier. Twee vrij brede en een smalle om de grens tussen beide brede stroken te bedekken.

Vervolgens heb ik White Baker’s Twine rondom de mat gewikkeld en gestrikt. Vervolgens heb ik de gereedschappen rondom het label geplakt. Het label is trouwens gestanst met de Everyday Details (Dagelijks Detail) Dies. De tekst erop komt uit de Nederlandse stempelset Wensen uit het hart. Deze stempelset is ook een Sale-A-Bration item en net als het papier gratis uit te kiezen bij een bestelling van € 60 of meer.

Ben erg tevreden met het eindresultaat. Naar mijn idee een mooie mix van man & monochroom smile

Meer inspiratie

Ook de andere Design Teamleden hebben projecten met het Manly or Mainly Monochrome thema gemaakt. Door op de tekst ‘Next Blog’ te klikken ga je naar het volgende blog. Daaronder zie je ook de gehele blog line-up, dus een hele lading inspiratie op deze mooie zondag.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Lieve groeten,

Danielle

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Ga naar mijn Stampin’ Up! Webshop (Paypal en Credit Card) in de zijbalk om deze te plaatsen. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de winkelwagen te gaan met daarin alle gebruikte materialen voor het bovenstaande project.