Feel Good Stampin’ thema: Favoriete Kleuren

Deze maand staat het thema Favoriete kleuren centraal bij de Feel Good Stampin’ Bloghop. De design teamleden maken allen een project met hun favoriete Stampin’ Up! kleuren. Ik ging niet alleen aan de slag met mijn favorieten, maar ook met de Hello Beautiful Bundel uit de nieuwe Stampin’ Up! Jan-Jun Minicatalogus.

Over de Feel Good Stampin’ Bloghop…

Ter informatie: Het Feel Good Stampin’ Design Team bestaat uit een groep Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Dat Feel Good gevoel is met name nu, in tijden van onzekerheid, zeer welkom.

Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers uitleg (via beschrijving, foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Hello Beautiful Color Block Kaart

Voor mijn kaart heb ik de Hello Beautiful Bundel gecombineerd met mijn favoriete kleuren: Flirty Flamingo, Coastal Cabana, Basic Gray en Crushed Curry. De eerste drie komen je wellicht bekend voor, want dat zijn de kleuren die ik gebruik voor mijn website en mijn branding van Mrs. Brightside. Crushed Curry is mijn andere favoriet, want geel en met name okergeel is mijn lievelingskleur!

Om alle vier de kleuren goed uit te laten komen heb ik gekozen voor een Color Block techniek bij mijn project. Ik creëerde een achtergrond met de vier kleuren cardstock. Deze heb ik alleen een motiefje gegeven met dezelfde inkt en de Hello Beautiful Stempelset.

Eroverheen heb ik een venster geplakt. Dit heb ik gemaakt met een hexagon stans uit de Beautiful Shapes Dies. De tekst is gestempeld op een banner uit de Abstract Beauty Ephemera Pack. Een aantal Adhesive Backed Hexagons maken het af.

Feel Good Projectbeschrijving

Zoals ik bij de inleiding al schreef, geeft ieder Feel Good Stampin’ Design Teamlid een projectbeschrijving. Dit doen we via een PDF-bestand dat je kunt downloaden. In deze PDF vind je de beschrijving, de gebruikte materialen, de afmetingen en de link naar onderstaande video. Je kunt vervolgens de PDF opslaan zodat je het project later kunt maken.

Hieronder vind je mijn video tutorial (klik op de afbeelding hieronder) met daarin de alle stappen van het project.

Meer inspirerende projecten

Wil je zien wat de andere Design Teamleden deze maand gemaakt hebben? Klik dan snel op de naam onder die van mij op de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling mogelijk) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Stampin' Seal
[152813]
€ 9,75
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00