Focus thema: Inkleuren!

Hallo en welkom bij de Stempel, Inkt & Papier bloghop! Deze maand richt Stempel, Inkt & Papier zich op het thema: Inkleuren! Gelukkig heeft Stampin’ Up! heel veel keuzes om mee aan de slag te gaan. Van watercolor pencils en markers tot de Stampin’ Blends en natuurlijk stempelsets die perfect zijn om in te kleuren. Voor dit bloghop project ging ik aan de slag met de Hey Girlfriend stempelset uit de Stampin’ Up! Mini Catalogus.

De Hey Girlfriend stempelset gaat ons assortiment verlaten en is dus beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het is een superleuke stempelset met grappige meisjes die perfect in te kleuren zijn. Ook de teksten zijn zeer toepasselijk. In onze bloghop tonen we onze projecten en dan natuurlijk tijdens de online workshops in de exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebookgroep van de maand mei.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Alleen PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Hey Girlfriend

Bij mijn project heb ik de Hey Girlfriend stempelset gecombineerd met de Playing With Patterns suite. Ik gebruik namelijk het designpapier, het lint en de resin dots. Een erg vrolijke suite die perfect past, naar mijn idee tenminste, bij die leuke stempelset. Het papier en het lint gaan ons assortiment ook verlaten, dus zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant 10,5 cm) is van Coastal Cabana Cardstock. Hierop zitten twee matten, een van Crushed Curry Cardstock (9,3 x 13,3 cm) en een van Playing With Patterns Designpapier (9 x 13 cm). Hierop zit een label, gestanst met Stitched So Sweetly Dies, van Basic White Cardstock.

Op het label zie je het leuke meisje uit de Hey Girlfriend stempelset. Dit heb ik ingekleurd met de Stampin’ Blends én met het Playing With Patterns designpapier d.m.v. papier piecing techniek. Hierdoor heb ik de dame een vrolijk gestippeld jurkje kunnen geven.

De tekst heb ik heat embossed op een stukje Basic Black Cardstock dat ik ook gestanst heb met de Stitched So Sweetly Dies. Ook heb ik wat van het gave Coastal Cabana ribbon uit de Playing With Patterns Ribbon Combo Pack om de mat gestrikt en zijn er nog wat Purple Posy Playful With Patterns Resin Dots toegevoegd.

Hey Girlfriend Paper Piecing kaart Instructie Video

Wil je zien hoe je deze kaart zelf kunt maken? Bekijk dan nu de instructie video, hierin laat ik zien hoe je deze leuke kaart in elkaar zet.

Klik op de onderstaande afbeelding om naar de video te gaan!

Wat is Stempel, Inkt & Papier?

Nog even ter informatie: Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices – Sandra Korten, Lotte Noordzij-Walther en ikzelf – die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product of specifiek thema centraal zetten in een “Live” workshop programma.

In dit programma bieden we tenminste 4 online workshops aan via Facebook Live uitzendingen in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil je weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen ga dan naar deze pagina voor meer informatie.

Meer Inkleur inspiratie

Hieronder vind je de linkenlijst, klik gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle) om door te gaan naar het volgende blog.

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.