*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Let’s Celebrate!

Let’s Celebrate de allereerste Feel Good Stampin’ Bloghop! Het Feel Good Design Team bestaat uit een groep Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Lezen wie er allemaal mee doet? Klik dan hier!

Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben, zoals het thema van vandaag: Let’s Celebrate.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers uitleg (via beschrijving, foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Honey Bee Celebrate Every Moment

In de geweldige Honey Bee bundel, bestaande uit de Honey Bee stempelset en Detailed Bee Dies, vond ik de perfecte tekst voor ons thema deze maand: Celebrate Every Moment. Ik maakte er deze vrolijke kaart mee.

De combinatie van geel, wit en zwart vind ik echt gaaf. Ik heb niet een maar drie kleuren geel gebruikt: Crushed Curry (bijenkorf), So Saffron (bij, bloemen en honingraat) en Daffodil Delight (sequins). Als achtergrond voor de kleine ‘scène’ heb ik een van de Stitched So Sweetly Dies gebruikt. Het stikrandje en de scalloped edge creëren zo’n leuk effect.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

  • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock – 10,5 x 29 cm, rillen lange kant op 14,5 cm.
  • Restjes Whisper White cardstock voor label en stempelafbeeldingen.
  • Inkt: Crushed Curry Classic inkt en Tuxedo Black Memento inkt.
  • Overig: Gingham Gala Adhesive Backed Sequins, Stampin’ Blends Combo Pack So Saffron

Honey Bee Kaart Projectbeschrijving

Zoals ik bij de inleiding al schreef, geeft ieder Feel Good Stampin’ Design Teamlid een projectbeschrijving. Dit doen we via een PDF-bestand dat je kunt downloaden.

In deze PDF vind je de beschrijving of de link naar de instructie video en de gebruikte materialen. Je kunt vervolgens de PDF opslaan zodat je het project later kunt maken. Hieronder vind je mijn projectbeschrijving (klik op de afbeelding) met daarin de link naar de instructievideo van de Honey Bee Celebrate Every Moment kaart.

Klik op de afbeelding om naar de PDF projectbeschrijving te gaan!

Meer Feel Good Stampin’ Inspiratie

Hopelijk heb ik je een Feel Good Vibe kunnen geven met mijn Honey Bee project. Mocht je jouw eigen versie maken, dan ben ik zeer benieuwd naar het resultaat!

Je kunt nu naar het volgende blog hoppen om meer Feel Good inspiratie op te doen. Dit doe je door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Honey Bee Bundle
€ 49,50
Paper Trimmer
€ 30,00
Paper Snips
€ 12,00