*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Sale-A-Bration Countdown: Dag 3

Ja, ja! We zijn al weer bij dag 3 van de Mrs. Brightside Sale-A-Bration Countdown aangekomen en dat betekent dat we nog maar 2 nachtjes moeten slapen tot de nieuwe Mini Catalogus én Sale-A-Bration folder ‘live’ gaan voor het grote publiek!

Ik hoop dat je genoten hebt van oud & nieuw en dat 2020 je alles brengt dat je jezelf maar wenst. Geluk, liefde, gezondheid, creativiteit en heel veel meer 🙂

Vandaag ben ik aan de slag gegaan met de Kerchief Card Kit. Deze Card Kit is gratis uit te zoeken wanneer je een bestelling van € 60 of meer plaatst tijdens de Sale-A-Bration.

De Kerchief Card Kit heeft een bandana look met bloemen, takjes, blaadjes en tekstlabels. Je kunt er 8 kaarten mee maken, 2 designs x 4 kaarten. Hieronder zie je de kaarten gemaakt n.a.v. de beschrijving die bij de kit zit.

Vrolijke bloemige kaarten waarbij geen stempel te pas komt. Het enige dat je nodig hebt is een schaar, de rest van de materialen zijn allemaal inclusief.

Kerchief Alternatieve kaart

Natuurlijk kun je met de materialen uit de Kerchief Card Kit ook andere kaarten maken. Hier heb ik de materialen voor de ‘blauwe’ kaart (zie hierboven) genomen en er een alternatieve kaart meegemaakt. Stiekem heb ik er nog een ander Sale-A-Bration item bij gepakt om dit alternatief te maken: De Stone 3D Embossing Folder.

In plaats van een kaart uit de kit heb ik een Whisper White Thick basiskaart gebruikt. De Whisper White mat heb ik embossed met de Stone 3D Embossing Folder, die onderdeel uitmaakt van de Power Of Hope bundel uit de Sale-A-Bration folder. Klik hier om de bijpassende stempelset Power Of Hope te bekijken.

Verder heb ik grotendeels de layout van de originele kaart aangehouden, maar heb wel een paar schattige gouden Peaceful Poppies Sequins toegevoegd. Het resultaat is een mooie elegante kaart.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

  • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock – 14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm
  • Mat: Whisper White cardstock – 10 x 14 cm

Kerchief Alternatieve Versie Instructie Video

Zoals beloofd bevat ieder Sale-A-Bration Countdown project een instructie video. In deze video laat ik stap-voor-stap zien hoe het project gemaakt wordt.

Klik op de afbeelding om naar de video te gaan.

Bedankt!

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met dit nieuwe Sale-A-Bration Countdown project.

Mocht je een bestelling willen plaatsen, dan verzorg ik deze graag. Stuur dan een mail naar danielle@mrsbrightside.nl met daarin je verlanglijstje (naam product, artikelnummer en aantal) en NAW-gegevens. En vergeet niet je keuze van een Sale-A-Bration product aan te geven wanneer je een bestelling van € 60 of meer plaatst vanaf 3 januari aanstaande.

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.