*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Sale-A-Bration Countdown: Dag 1

Whoop, whoop! Het jaarlijkse Stampin’ Up! feestje, de Sale-A-Bration komt eraan! Een geweldige tijd waar je bij iedere bestelling van € 60 of meer een gratis geschenk mag uitzoeken uit de 2020 Sale-A-Bration folder.

Tijdens de Mrs. Brightside Sale-A-Bration Countdown tel ik af naar de officiële startdatum van 3 januari 2020. Iedere dag plaats ik een nieuw project met instructievideo!

Vandaag is de prachtige Power Of Hope stempelset aan de beurt. Deze stempelset maakt onderdeel uit van een bundel met de Stone 3D Embossing Folder. Deze bundel is gratis uit te zoeken wanneer je een bestelling van € 120 of meer plaatst.

De Power Of Hope stempelset heeft een Japanse stijl met een geisha, bonsai boompje, pagode, lampion afbeeldingen en enkele feel good teksten. Een prachtige stempelset met afbeeldingen om in te kleuren en waarmee je leuke technieken kunt doen.

Power Of Hope Notecard

Een van die technieken is de masking techniek. Je maakt een ‘masker’ m.b.v. een stempelafbeelding en bijv. een Post-It blaadje. Dit masker kun je over een stempelafbeelding plakken (en ook weer verwijderen) waardoor je een andere stempel over de afbeelding kunt plaatsen zonder dat alle lijnen door elkaar gaan lopen. Het resultaat van die techniek zie je hieronder.

Na het stempelen van de afbeeldingen op de Whisper White Notecard heb ik deze ingekleurd met Watercolor Pencils en een Blender Pen. Een heel makkelijke techniek met een leuk effect. Klik hier voor een ander project met de Watercolor Pencils.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Een tweede versie van deze notecard met andere kleuren en tekst.

Power Of Hope Instructie Video

Zoals beloofd bevat ieder Sale-A-Bration Countdown project een instructie video. In deze video laat ik stap-voor-stap zien hoe het project gemaakt wordt. Ook als er iets fout gaat, zoals in deze video 🙂 , laat ik zien hoe je dit oplost.

Klik op deze afbeelding om naar de video te gaan!

Bedankt!

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met dit eerste Sale-A-Bration Countdown project.

Mocht je een bestelling willen plaatsen, dan verzorg ik deze graag. Stuur dan een mail naar danielle@mrsbrightside.nl met daarin je verlanglijstje (naam product, artikelnummer en aantal) en NAW-gegevens. En vergeet niet je keuze van een Sale-A-Bration product aan te geven wanneer je een bestelling van € 60 of meer plaatst vanaf 3 januari aanstaande.

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Product List
Blender Pens
[102845]
€ 14,50