LABEL ME BOLD

De Label Me Bold stempelset uit de voorjaars mini catalogus is echt te gek! Een stempelset met coole blokteksten en leuke achtergrond stempels.

Deze stempelset is een zogenaamde 1 Million Dollar Sales Achiever set en mede-ontworpen door Jasmine Schulze uit Duitsland omdat zij tijdens haar carrière dus 1 miljoen dollar aan Stampin’ Up! producten heeft verkocht.

Tijdens mijn Creatief Live op 14 januari j.l. maakte ik er drie leuke projecten mee.

3″ x 3″ MINI KAART

Als eerste project maakte ik een 3″ x 3″ (7,5 x 7,5 cm) mini kaartje van Whisper White cardstock. Zo’n klein maatje is ideaal om te gebruiken als geschenklabel, als klein kaartje op het kussen van je lief of om te geven met een geschenk.

Eerst stempelde ik de achtergrond met Pineapple Punch en Pretty Peacock inkt. Op deze achtergrond bevestigde ik een Vellum cardstock ster gestanst met de Stitched Stars Dies en wat Silver Metallic Thread.

De tekst is heat embossed met Silver Stampin’ Emboss Powder en vervolgens uitgeknipt en op de ster geplakt.

LABEL ME BOLD & BEAUTIFUL FRIENDSHIP

De Label Me Bold stempelset is een perfecte stempelset om te combineren met andere stempelsets in je verzameling. Hier heb ik dit gedaan met de prachtige Beautiful Friendship stempelset uit de Stampin’ Up! jaarcatalogus. Eén van mijn all-time favorieten. Met deze set stempel je in no-time een prachtige kaart.

Met Grapefruit Grove, Calypso Coral en Granny Apple Green stempelde ik een mooie bloempartij op de Whisper White cardstock mat (8,5 x 12,5 cm). Hierbij plakte ik diverse Gingham Gala Adhesive Backed Sequins en de teksten ‘Congratulations’ en ‘Well Done’. Vervolgens plakte ik de mat op de Whisper White Thick cardstock basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) .

GOLDEN HONEY KAART

Bij mijn laatste project heb ik de Label Me Bold stempelset gecombineerd met het prachtige Golden Honey Speciality Dessin Papier uit de 2020 Sale-A-Bration folder. Je mag dit  papier al gratis uitzoeken bij een Stampin’ Up! bestelling van € 60 of meer.

Eerst stempelde ik de achtergrond met Daffodil Delight en Crushed Curry inkt. Vervolgens stempelde ik diverse malen de tekst ‘For You’ uit de Label Me Bold stempelset. 

Daarna plakte ik gouden bijtjes op de kaart met Stampin’ Dimensionals. Deze heb ik uit gestanst met de Detailed Bee Dies en geknipt met mijn Paper Snips. Ook plakte ik op de grootste bij de tekst ‘From Me’ en voegde ik nog een aantal zwarte Peaceful Poppies Sequins toe.

CREATIEF LIVE

Vanavond ben ik weer live met een nieuw Stampin’ Up! product in het Mrs. Brightside Craft Forum. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen!

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.