Thema: Outer Space

Welkom bij de Creating Kindness Blog- en Video Hop! Deze maand hoppen we met het thema: Outer Space. Dit wil zeggen een project met als thema het heelal of alles buitenaards. Ik ben met de perfecte stempelset voor deze uitdaging aan de gang gegaan: Little Twinkle uit de Stampin’ Up! jaarcatalogus. Aangevuld met de mooie Stitched Stars Dies uit de najaarscatalogus die gelukkig ook in de periode van januari t/m juni beschikbaar blijven!

Ook onze gast designer, Sharni Haines uit Australië, is aan de slag gegaan met dit thema. Ze maakt de mooiste kaarten en dat zal vast deze keer ook zo zijn 🙂

Clean Little Twinkle Kaart

Bij het thema ben ik uitgegaan van het heelal door een soort van sterrenhemel te creëren met Night of Navy Cardstock, Stamping Sponges, Whisper White Craft Inkt, Night of Navy Classic Ink en natuurlijk de Little Twinkle stempelset.

De zeer toepasselijke tekst heb ik met Night of Navy Classic Inkt op een Stitched Rectangle gestempeld.

De prachtige stans van de Stitched Stars Dies is gekleurd m.b.v. Balmy Blue Classic Ink Pad en de sterren hebben een mooi glanslaagje gekregen met Shimmery Crystal Effects. Ze stralen gewoon de kaart af!

 • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock – 14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm
 • Mat: Night of Navy cardstock – 9,5 x 13,5 cm
 • Stempelset: Little Twinkle
 • Inkt: Whisper White Craft Ink, Night of Navy en Balmy Blue Classic Inkt
 • Overig: Shimmery Crystal Effects, Stitched Stars en Stitched Rectangle dies

Video Tutorial

Ook deze maand heb ik een video tutorial opgenomen waarin ik laat zien hoe deze kaart, stap-voor-stap, gemaakt is. Klik op de onderstaande afbeelding om de video op YouTube te bekijken.

Klik op deze afbeelding om naar YouTube te gaan!

Je vindt in de description box van de video een link naar de volgende video van deze Creating Kindness Blog & Video Hop, dus vergeet niet daar op te klikken.

Tijd om door te hoppen

Hartelijk bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Ik waardeer het zeer. Het is nu tijd om door te hoppen naar het volgende blog. Klik gewoon op de onderstaande knop en het wonder dat internet heet transporteert je naar het blog van de geweldige Marcy Denning 🙂

Klik op de afbeelding om naar het volgende blog te gaan.

Bloghop deelnemers

 1. Sharni Haines – Guest Designer – Australia
 2. Paula Dobson – New Zealand
 3. Lou Kitzelman – Australia
 4. Jay Soriano – UK
 5. Danielle Bennenk – Netherlands
 6. Marcy Denning – Canada
 7. Jenny Hall – USA

Lijst met video linken

Paula Dobson:  https://youtu.be/-iRUMTZeLrk

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal, Ideal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50