*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Feel Good Stampin’ thema: Lots of Love

Whoop Whoop! Het is alweer tijd voor de tweede Feel Good Stampin’ Bloghop! We hoppen deze maand, een dag voor Valentijn, met het thema ‘Lots of Love’. Een zeer toepasselijk en veelzijdig thema dus 🙂

Ik maakt een kaart met heel veel liefde, veel verschillende producten én heel veel laagjes. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Over de Feel Good Stampin’ Bloghop…

Het Feel Good Stampin’ Design Team bestaat uit een groep Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Lezen wie er allemaal mee doet? Klik dan hier!

Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben, zoals het thema van vandaag: Lots of Love.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers uitleg (via beschrijving, foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Lots of Love Laagjes Kaart

Voor mijn Lots Of Love project ben ik dus, zoals eerder vermeld, aan de slag gegaan met veel verschillende producten uit de Stampin’ Up! Mini Catalogus en de 2020 Sale-A-Bration folder. Als uitgangspunt heb ik de Happy Birthday To You stempelset uit de Sale-A-Bration folder genomen met de daarbij passende Birthday Dies. Een speciale verrassend bijpassende stansset die verkrijgbaar is zolang de voorraad strekt, klik hier voor meer informatie.

Verder vraagt het Lots of Love thema natuurlijk om een typische Valentijns stempelset en de Heartfelt bundel is er zo een! Dus ineens had ik al twee stempelsets, een stansset en een punch op mijn bureau liggen… Maar er kon nog meer bij: Een lief lintje, een gave Heart Doily, diverse Stampin’ Blends en natuurlijk wat bling in de vorm van Rhinestone Basic Jewels. Al die ingrediënten kwamen vervolgens samen in het onderstaande project.

Een gave laagjes kaart met een frisse uitstraling door de gebruikte kleuren: Whisper White, Seaside Spray en Real Red. Na het maken van deze eerste versie heb ik een video opgenomen voor ons gratis Feel Good Stampin’ Tutorial.

Om dingen wat af te wisselen heb ik voor die kaart een compleet andere kleurencombinatie gebruikt: Smoky Slate, Pineapple Punch en Flirty Flamingo. Het is dus precies dezelfde kaart maar met een compleet andere uitstraling. Wat is jouw favoriet?

GRATIS TUTORIAL

Zoals ik bij de inleiding al schreef, geeft ieder Feel Good Stampin’ Design Teamlid een projectbeschrijving. Dit doen we via een PDF-bestand dat je kunt downloaden.

In deze PDF vind je de beschrijving of de link naar de instructie video en de gebruikte materialen. Je kunt vervolgens de PDF opslaan zodat je het project later kunt maken. Hieronder vind je mijn projectbeschrijving (klik op de afbeelding hieronder) met daarin de link naar de instructievideo van de Lots of Love Laagjes kaart.

MEER INSPIRERENDE PROJECTEN.

Wil je zien wat de andere Design Teamleden gemaakt hebben voor het Lots Of Love thema? Klik dan snel op de eerste naam van de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Birthday Dies
[153590]
€ 33,00
Heart Doilies
[151191]
€ 6,75
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00