*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Thema: Whatever The Weather

Welkom bij Mrs. Brightside! Vandaag hop ik met het Stampin’ Creative Design Team met het thema: Whatever The Weather. Dus alles draait om projecten en weersomstandigheden.

Mijn projecten bevatten meteen een sneak peek, want ik gebruikte de Lovely You bundel uit de nieuwe Stampin’ Up! jaarcatalogus. Deze bundel kan vanaf 3 juni aanstaande besteld worden en ik vind het een echte aanrader.

Lovely You Monochroom Seizoen kaarten

Het thema is dus ‘Het weer’ en dit heb ik vrij breed geïnterpreteerd door een kaart te maken voor ieder seizoen: Lente, Zomer, Herfst en Winter. Net als bij deze bloghop van het Stampin’ Creative Design Team ben ik aan de gang gegaan met een monochroom kleurenpalet per seizoen.

  • Lente – Groen – Soft Sea Foam, Pear Pizzazz, Old Olive, Garden Green, Shaded Spruce en Mossy Meadow
  • Zomer – Roze – Blushing Bride, Flirty Flamingo, Melon Mambo, Rich Razzleberry, Merry Merlot en Rococo Rose
  • Herfst – Geel/Oranje – So Saffron, Daffodil Delight, Mango Melody, Pumpkin Pie, Crushed Curry en Cajun Craze
  • Winter- Blauw – Pool Party, Balmy Blue, Pacific Point, Night of Navy, Seaside Spray en Pretty Peacock

Lovely You Kaart in detail

De basiskaart (10,5 x 29 cm, rillen lange kant op 14,5 cm) is van Whisper White Thick Cardstock. Daarop zit een mat (10 x 14 cm) van Whisper White Cardstock. Deze mat heb ik bestempeld met de 6 verschillende kleuren en de schattige kleine stempeltjes van de Lovely You stempelset.

Vervolgens heb ik (gekleurd) Linen Thread drie maal rondom de kaart gewonden en gestrikt. Op het Linen Thread heb ik het tekstlabel geplakt met Stampin’ Dimensionals. Dit tekstlabel is 3/4″ breed en geponst met de Lovely Labels Pick A Punch. Ook de prachtige teksten op deze kaarten zijn afkomstig uit de Lovely You stempelset.

Bij een mooie kaart hoort ook een mooie envelop. Bij iedere kaart heb ik een bijpassende envelop gemaakt. De flap van de envelop is in dezelfde kleuren gestempeld als de kaart.

Meer inspiratie van het Stampin’ Creative Design Team

Ik hoop dat je mijn interpretatie van het thema kan waarderen en ik hoop dat ik je met dit project geïnspireerd hebt. Ben je net als ik ook benieuwd naar de creaties van de andere Stampin’ Creative Design Teamleden? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Linen Thread
[104199]
€ 6,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00