*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Magnolia Lane Workshop

Alles staat klaar voor de workshop!

Op maandag, 15 juli ’19, stond de prachtige Magnolia Lane product suite in de hoofdrol tijdens een van mijn workshops.

Op de foto zie je dat alles klaar staat voor de workshop. Buiten de projectkit ontvangen de deelnemers ook altijd een klein geschenkje, dit keer een verzameling embellishments om te gebruiken bij het kaarten maken.

De dames hebben een leuke notecardset met bijpassend geschenktasje gemaakt met de Good Morning Magnolia bundel én het prachtige Magnolia Lane designer series papier.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Magnolia Lane Notecardset

Zoals hierboven beschreven en getoond maakten de dames een setje met 4 verschillende kaarten. Als uitgangspunt heb ik diverse voorbeelden van Pinterest gebruikt en er hier en daar (natuurlijk) mijn eigen twist aangegeven. Hieronder zie je de kaarten in detail.

Magnolia Lane Notecardset
Het prachtige Magnolia Lane designer series papier speelt de hoofdrol bij deze prachtige notecardset

De combinatie van het mooie klassieke designer series papier met de sprekende afbeeldingen van de Goodmorning Magnolia bundel maakt dat je in no-time een set stijlvolle kaarten tot je beschikking hebt.

Geschenktasje

De notecardset kan bewaard of cadeau gegeven worden in een leuk geschenktasje. Het tasje zelf is niet van Stampin’ Up! maar de aankleding wel. Hoe gaaf is die 3D Magnolia? Heel makkelijk te maken met de Magnolia Memory dies.

Magnolia Lane DSP, Magnolia Memory dies en Magnolia Lane Cork Embellishments

Workshops Mrs. Brightside

Uiteindelijk gingen de dames helemaal voldaan naar huis met hun kaarten én geschenktasje. Het was een heerlijke, ontspannen en gezellige middag.

In augustus heb ik geen Mrs. Brightside workshops gepland staan, want dan genieten mijn lief en ik van een welverdiende vakantie samen. We blijven heerlijk thuis, gaan wat aan de klus en ondernemen wat dagtripjes. Fijn!

Wel vind je mij op zaterdag, 17 augustus ’19, op de Vlasdag bij ons in het dorp. Ik heb een marktkraam op de ring, die dag verkoop ik diverse handgemaakte artikelen, maar ook setjes papier, embellishments, etc. Mocht je toevallig in de buurt zijn, kom dan gezellig langs om gedag te zeggen 🙂

In september staan trouwens de eerste workshops al gepland (workshopagenda)! En de data voor de workshops voor oktober, november en december volgen z.s.m.

Kun of wil je niet naar een van de workshop bij mij thuis of in Nispen komen? Maar zou je het leuk vinden om één van deze workshops bij jou thuis te laten plaatsvinden? Om samen met een groep vriendinnen en/of vrienden, familie, teamleden en/of collega’s lekker creatief aan de slag te gaan? Dan kan dat! Neem contact met me op via email om de mogelijkheden te bespreken:  danielle@mrsbrightside.nl

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Whoohoo! De bonusdagen zijn er weer. Verdien shoptegoed bij je aankopen in juli en verzilver ze in augustus. Klik op de afbeelding voor alle informatie.
Stap nu in en krijg extra – extra voordelen bij de aanschaf van je starterspakket. Klik op de afbeelding voor meer informatie!
Ook deze maand heeft de Stamping Society weer een inspirerende video tutorial bundel samengesteld. In augustus staat de prachtige Noble Peacock suite centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen.
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Starburst Punch
[143717]
€ 22,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50