*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Feel Good Stampin’ thema: Men Only

Men Only! Een thema met projecten voor mannen en voor dit thema ben ik aan de slag gegaan met de gave Mountain Air bundel van Stampin’ Up! Deze bundel gaat nog een jaar met ons mee naar de nieuwe jaarcatalogus die begin juni live gaat!

Ik ben erg benieuwd wat de Design Teamleden allemaal gemaakt hebben voor dit thema!

Over de Feel Good Stampin’ Bloghop…

Ter informatie: Het Feel Good Stampin’ Design Team bestaat uit een groep Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Dat Feel Good gevoel is met name nu, in tijden van onzekerheid, zeer welkom. Lezen wie er allemaal mee doet? Klik dan hier!

Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben, zoals het thema van vandaag: Holiday Extravaganza.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers uitleg (via beschrijving, foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Men Only Geschenkverpakking

Net als afgelopen zondag heb ik een leuke geschenkverpakking gemaakt. Deze geschenkverpakking heeft precies dezelfde maten alleen heb ik de lay-out én de inhoud van de verpakking veranderd.

Het is een verpakking met een stoere uitstraling, waarbij ik de coole Mountain Air bundel gecombineerd heb met de Well Said stempelset, Woodland Embossing Folder en de Stitched Rectangle Dies. Het doosje wordt dichtgehouden met het Magnolia Lane Ribbon.

Niet alleen de gebruikte materialen zijn stoer, maar ook de kleurencombinatie van Soft Suede, Early Espresso, Crumb Cake, Balmy Blue, Garden Green en Whisper White. Deze kleuren komen terug in het cardstock maar ook in de inktkleuren.

De Men Only geschenkverpakking bevat een gestempelde insert, waar je een bericht op kunt schrijven voor de ontvanger. En erin zit een houten baardkam en een sample verpakking skin conditioner en beard moisturizer. In mijn geval een zeer toepasselijk cadeau voor mijn lief aangezien hij een mooie baard heeft 🙂

GRATIS TUTORIAL

Zoals ik bij de inleiding al schreef, geeft ieder Feel Good Stampin’ Design Teamlid een projectbeschrijving. Dit doen we via een PDF-bestand dat je kunt downloaden.

In deze PDF vind je de beschrijving of de link naar de instructie video en de gebruikte materialen. Je kunt vervolgens de PDF opslaan zodat je het project later kunt maken. Hieronder vind je mijn projectbeschrijving (klik op de afbeelding hieronder) met daarin de link naar de instructievideo van deze leuke snoepverpakking. Ter info: De instructie video is wat langer dan normaal omdat ik echt stap-voor-stap uitleg hoe ik de gehele verpakking incl. insert maak 🙂

MEER INSPIRERENDE PROJECTEN.

Wil je zien wat de andere Design Teamleden deze maand gemaakt hebben? Klik dan snel op de naam onder die van mij op de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00