*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Aan de slag met Mercury Glass Acetate

Hallo en welkom op mijn blog! Iedere 1e dag van de maand hop ik met het fantastische Stamping Society Design Team en deze maand zijn we aan de slag gegaan met een verborgen schat uit de Stampin’ Up! najaarscatalogus: Mercury Glass Acetate.

Mercury Glass Acetate Sneak Peeks

Om jullie alvast te inspireren voor onze Video Tutorial Bundel heb ik een mooie kaart met dit pracht product gemaakt. Het is slechts een opwarmertje voor mijn project dat ik voor de Video Tutorial Bundel heb gemaakt. Maarrrrrr… Als je deze kaart en mijn project van het tutorial samenvoegt heb je een super leuke kadootje met kaart… Nieuwsgierig? Bekijk dan snel de sneak peeks van onze Tutorial projecten hieronder.

Clean kaart met Mercury Glass Acetate

Voor mijn kaart heb ik het Mercury Glass Acetate gecombineerd met de prachtige Country Home stempelset uit de jaarcatalogus. Ik ben gek op kleuren en deze set heeft hier prachtige afbeeldingen voor ter beschikking.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Op een Whisper White Thick basiskaart heb ik een mat, embossed met de Tufted 3D embossing folder, geplakt. Vervolgens heb ik het Mint Macaron Textile Ribbon om de voorzijde gestrikt.

De melkkan heb ik gestempeld met Stazon Inkt op het Mercury Glass Acetate en vervolgens, na het goed te hebben laten drogen, uitgeknipt. Met een Mini Glue Dot heb ik de melkkan op de kaart geplakt.

De tekst en de bloemen heb ik gestempeld met Basic Gray Classic Inkt op Whisper White cardstock. De afbeeldingen zijn daarna ingekleurd met Stampin’ Blends (zie de lijst onderaan dit bericht voor alle gebruikte kleuren) en uitgeknipt met mijn geweldige Paper Snips. Daarna heb ik de afbeeldingen met Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt.

Een paar Purple Posy Woven Thread Sequins brengen nog wat meer bling bling op de kaart. Ter info: Het tekstje ‘Enjoy’ verbergt de Mini Glue Dot waarmee ik de melkkan op de kaart geplakt heb 😉

Een kleine herinnering

De Stamping Society Online Video Tutorial Bundle is een maandelijkse bundel met 6 verschillende projecten gebaseerd op een bepaald product of een bepaalde product suite uit een van de lopende Stampin’ Up! catalogi.

De projecten zijn exclusief ontworpen door de design team leden voor deze Tutorial bundle. De projecten en beschrijvingen zijn dus nergens anders te vinden.

De tutorial bundel is Engelstalig, maar doordat er voor ieder project een video wordt gemaakt is alles heel duidelijk. Waar mogelijk worden bij de projecten afmetingen weergegeven in centimeters en inches. Mocht je toch vragen hebben over een project, dan mag je mij altijd mailen.

Hoe kun je de tutorial bundel ontvangen/aanschaffen?

Er zijn drie manieren:

  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel gratis wanneer je een bestelling van 22 Euro of meer bij mij plaatst via mail of mijn webshop. De bundel wordt vervolgens aan het eind van de maand naar je gemaild!
  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel wanneer je lid bent van mijn team, hierover ontvang je maandelijks informatie. Wil je ook onderdeel uitmaken van Team Brightside en meer weten over het startpakket tijdens de Sale-A-Bration of algemeen? Klik dan hier of hier.
  • Je kunt de Stamping Society Video tutorial bundel ook los aanschaffen voor 6,15 Euro, zodra ik je betaling binnen heb wordt de bundel gemaild. Klik gewoon op de knop hieronder om per mail je bestelling te plaatsen.

Klik hier om je bundel aan te schaffen!

Meer inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van onze Video Tutorials en bloghops ‘like’ dan onze Stamping Society Facebook page!

Klik gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) om te kijken wat de andere Design Teamleden gemaakt hebben met het Mercury Glass Acetate.

Nog heel veel plezier gewenst en bedankt voor je bezoek!

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00