Mini Favorite: Whimsical Trees

Hallo, vandaag hop ik met het Stamping Sunday Design Team en het thema is Mini Favorite. Ieder Design Teamlid zet zijn of haar favoriete Stampin’ Up! Aug-Dec Mini Catalogus product centraal. Ik koos voor de geweldige Whimsical Trees bundel.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Mini Favorite setje!

Met mijn Mini Favorite, de Whimsical Trees bundel maakte ik dit leuke setje. Een gave verpakking en een bijpassende kaart. Waarbij de kleuren Basic White, Basic Black én Kraft – zijn het eigenlijk officieel wel kleuren? 😉 – de projecten een rustieke uitstraling geven.

Whimsical Trees Kaart

De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) van Basic White Thick Cardstock heeft een strook van Kraft Paper met daarom heen een stuk van het Black & White Gingham Ribbon. Je kunt dit lint trouwens verdienen met een bestelling van € 60 of meer in mijn Stampin’ Up! webshop.

Vervolgens heb ik enkele gestanste boompjes – Christmas Trees Dies – van Kraft Paper en een van Basic White Thick Cardstock op de kaart geplakt met Multipurpose Liquid Glue en Mini Stampin’ Dimensionals. De tekst is heat-embossed met White Stampin’ Emboss Powder op Basic Black Cardstock. Daarna heb ik deze uitgeknipt en op de kaart geplakt met Mini Stampin’ Dimensionals.

Kraft Gift Box met Whimsical Trees

Vervolgens maakte ik een bijpassende verpakking door een Kraft Gift Box leuk aan te kleden in dezelfde stijl als de kaart. Deze Kraft Gift Box is trouwens perfect om een kaartenset in te verpakken!

Ik strikte het Black & White Gingham Ribbon kruislings via de achterzijde rondom de Kraft Gift Box. Daarna heb ik een cluster van Whimsical Trees boompjes op het doosje geplakt. Een is gestempeld met Tuxedo Black Memento Inkt van de Whimsical Trees stempelset. Net als de kaart heb ik de tekst heat-embossed en uitgeknipt.

Meer inspiratie!

Ook de andere Design Teamleden hebben projecten met het Mini Favorite Thema gemaakt. Door op de naam die volgt na die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken, ga je naar het volgende blog.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.